Home Frumusete Estetica Sustenabila implica responsabilitate fata de tine pe termen lung

Estetica Sustenabila implica responsabilitate fata de tine pe termen lung

664
SHARE
alto studio bucuresti

Conceptul de Estetica Sustenabila promovat de ALTO Studio Bucuresti alatura in mod surprinzator notiunile de estetica personala, cu aspiratia implicita catre frumusete, si de sustenabilitate – un curent care tinde sa se generalizeze in ultimii ani, acoperind toate domeniile vietii noastre. Dezbaterea despre epuizarea resurselor globale a adus in actualitate sustenabilitatea ca pe o atitudine responsabila fata de planeta si noi insine, singura care ne poate garanta existenta unui viitor.

Estetica Sustenabila in industria de beauty presupune potentarea atributelor unice, individuale, fara a altera trasaturile naturale. De asemenea, inseamna utilizarea tehnologiilor neinvazive si a terapiilor care stimuleaza metabolismul celular, prezervand capitalul de regenerare naturala cutanata. Este, asadar, o abordare care implica responsabilitate fata de tine pe termen lung, o permanenta cautare a echilibrului perfect intre frumusete si sanatate. 

vacante perfecte

Viziunea ALTO Studio da o directie matematica esteticii si dezvolta proiectarea de arhitectura corporala pornind de la studiile clinice ale terapiilor utilizate, care evalueaza cantitativ efectele asupra dermului si tesutului gras. Terapiile utilizate sunt eminamente neinvazive, insa eficiente, si au rezultate durabile dovedite, care permit integrarea exigentelor estetice actuale in respectul frumusetii naturale.

“Suntem determinati sa cladim impreuna versiunea ta perfecta, urmand directia planului de arhitectura corporala elaborat de specialistul nostru in cadrul sesiunilor de diagnoza prin scanare corporala 3D si evaluare a obiectivelor personale. Comunicand coerent in fiecare etapa, intr-un ambient placut si prietenos, ne asiguram ca avem pachetul complet pentru a defini si atinge impreuna obiectivele estetice ale viitoarei tale imagini sociale, intr-o maniera eficienta si neinvaziva.” declara Simona Mititelu, fondatoarea ALTO Studio Bucuresti.

ALTO Studio este un centru de estetica de tip boutique, specializat in terapii avansate de remodelare corporala, estetica faciala si epilare definitiva, si functioneaza intr-o locatie distinsa, intr-o zona rafinata si usor accesibila a Bucurestiului, intr-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astazi si o echipa pregatita sa inteleaga si sa raspunda nevoilor si exigentelor tale.

Remodelarea Corporala in viziunea ALTO este un serviciu 100% personalizat, coordonat de Beauty Manager si avand ca punct de plecare scanarea corporala 3D Styku (analizor de compozitie corporala) si diagnosticarea detaliata. Foloseste toate terapiile estetice de baza – slabire localizata, tratarea celulitei, tonifiere cutanata si musculara si fermitate – in proportiile juste si intr-o ordine clara, pentru optimizarea rezultatelor.
Tehnologiile pe care se bazeaza sunt: VELASHAPE III, Endermologie LPG ALLIANCE, Radiofrecventa si Cavitatie DALYANCE, Presoterapie ADAGYO, Criosculptare COOLTECH DEFINE si Biostimulare ULTRATONE Excel-Pro.

Estetica Faciala sub eticheta ALTO urmareste directia sustenabilitatii, prin terapii neinvazive, care potenteaza frumusetea naturala, fara a altera trasaturile. Tehnologiile propuse vizeaza restructurarea volumelor faciale prin tonifiere musculara, reactivarea metabolismului celular care stimuleaza productia endogena de colagen si elastina redand fermitatea si elasticitatea tenului, dar si eliminarea grasimii inestetice prin criolipoliza. Se pune un accent deosebit pe curatarea profunda prin hidrodermabraziune si pe hidratarea intensa, ca fiind minimul suficient pentru intretinerea responsabila a tenului. Tehnologiile utilizate sunt: hidrodermabraziunea HYDRAFACIAL, oxigen hiperbaric INTRACEUTICALS, radiofrecventa mono si bipolara DALYANCE, micro-needeling MST Pen, Endermologie LPG ALLIANCE si Criosculptare COOLTECH DEFINE.

Epilarea Definitiva raspunde exigentelor estetice si de igiena contemporane, iar la ALTO Studio Bucuresti iti este pus la dispozitie un program complet de epilare cu laser, efectuat cu echipamentul Elysion Pro. Acesta asigura rezultate rapide, iar sesiunile de epilare definitiva se pot realiza pe orice fototip, in orice anotimp, chiar si vara. Varful cu safir mentine o temperatura scazuta, pentru confort maxim pe parcursul terapiei. Fara durere, parul nedorit este eliminat definitiv pe parcursul a 6-10 sesiuni/zona, realizate la interval de 6-8 saptamani.

Prin comunicarea onesta si detaliata pe toate directiile, ALTO Studio are ca obiectiv sa iti devina partener si prieten si sa parcurga impreuna cu tine etapa cu etapa, calea catre versiunea perfecta a corpului tau.

Programeaza-te pentru o sesiune de evaluare si diagnoza cu specialistul in estetica! Acesta iti va propune un plan terapeutic personalizat, etapizat, ale carui rezultate le va monitoriza prin reevaluari periodice, asigurandu-se ca beneficiezi de rasfatul si eficienta experientei ALTO Studio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.