Home Lifestyle Electric Black Friday pentru clientii Bizze: Cumpara-ti bicicleta electrica la super pret!

Electric Black Friday pentru clientii Bizze: Cumpara-ti bicicleta electrica la super pret!

1768
SHARE
bicicleta electrica bizze

De Black Friday, cea mai mare sarbatoare a reducerilor, producatorul roman de biciclete electrice Bizze.ro vine in intampinarea clientilor cu o oferta atragatoare. Orice model disponibil pe site poate fi cumparat cu o reducere de 30%.

Viitorul este unul electric, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni. Timid, cu pasi mici, romanii incep sa inteleaga privilegiile alegerii mijloacelor de transport electrice. Grija pentru mediu, rapiditatea in deplasare si nevoia de a-si imbunatati conditia fizica sunt cateva dintre avantajele celor care aleg sa se deplaseze, in interes de serviciu sau cu scop recreativ, cu o bicicleta electrica.

vacante perfecte

Timpul de deplasare intre casa si serviciu poate fi si cu pana la 40% mai redus, daca optezi pentru o bicicleta electrica in detrimentul unui autoturism. Bicicleta electrica iti permite sa alternezi pedalatul clasic cu cel asistat electric, astfel ca poti ramane activ, fara sa depui un efort ridicat. In cazul conducerii unui autoturism, acest lucru nu este posibil, iar stresul psihic este mai ridicat.„ mentioneaza Ovidiu Teofanescu, Business Manager Bizze.

Bizze.ro indeamna la responsabilitate si lanseaza Electric Black Friday intre 17 – 30 noiembrie 2017. In aceasta perioada, toate modelele de biciclete electrice disponibile pe site au un pret special, cu 30% redus.

Bicicletele electrice Bizze au o autonomie de pana la 75 km si viteze de deplasare incepand de la 25 km/ora, fiind atragatoare mai ales pentru angajatii corporatiilor. Infrastructura pentru mijloacele de transport in comun nu este bine pusa la punct, iar in orele cu trafic intens se produc adeseori blocaje care conduc la pierderi de timp nejustificate.

Investind intr-o bicicleta electrica, timpul de deplasare se reduce, stresul provocat de aglomeratie si stat la volan este eliminat, iar  angajatul are un randament mult mai bun la serviciu si o stare de spirit mult mai buna. Electric Black Friday este o oportunitate pentru toti cei interesati de un mijloc de transport electric. Ei pot face economii importante, pe care le pot directiona catre alte hobby-uricontinua Ovidiu Teofanescu, Business Manager Bizze.

Clientii pot achizitiona, de exemplu, un model de bicicleta electrica pliabila, potrivita celor care prefera acest mijloc de transport pentru deplasarea de acasa la serviciu si invers, o bicicleta electrica Fat Tire, perfecta pentru plimbari in zone neasfaltate sau denivelate, cu nisip, noroi sau chiar zapada, ori o bicicleta Bizze – City, usoara, rapida si stabila, ideala pentru plimbari recreationale, dar si pentru deplasarea cu usurinta prin traficul urban intens. Asadar, cei interesati de mijloacele de transport ale viitorului le pot achizitiona de Electric Black Friday cu 30% reducere de pe site-ul producatorului www.bizze.ro.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.