Home Frumusete Tendinte de machiaj pentru sezonul toamna-iarna

Tendinte de machiaj pentru sezonul toamna-iarna

79
SHARE
machiaj toamna iarna

Eyeliner reinnoit, culori proaspete, piele echilibrata intre stralucire si mat, acestea sunt cateva propuneri de machiaj care castiga popularitate in sezonul de toamna-iarna. In acest articol iti spunem cum sa le aplici.

Machiajul de toamna-iarna cuprinde tendinte pentru toate gusturile. Indiferent ca vrei culori care sa iasa in evidenta sau preferi naturaletea pielii, cu siguranta vei gasi tehnica potrivita in toate propunerile noastre. Alege acele idei care te fac sa te simti bine si iti evidentiaza trasaturile, profitand in acelasi timp de beneficiile cosmeticelor. Cum sa faci un machiaj la moda? Ce nuante sa alegi? Descopera in continuarea articolului!

Echilibru intre mat si lucios

vacante perfecte

Un finisaj mat cu sclipici de umiditate este ceea ce urmareste machiajul de toamna-iarna. Pentru aceasta sunt importante fondurile de ten, BB Cream-urile si pudrele care pun in valoare caracteristicile pielii si au un efect luminos.

De asemenea, este esential sa selectezi pigmentii adecvati pentru tenul tau. Bazele in nuante neutre se potrivesc tuturor, in timp ce nuantele aurii sau galbene arata bine pe pielea „maslinie”. Rozurile corespund dermului cu o inclinatie spre acelasi ton roz. Pentru a sti care ti se potriveste, incearca-le pe gat si verifica ce culoare se integreaza cu nuanta ta naturala.

Sprancene indisciplinate

Liniile drepte nu isi au locul in sezonul de toamna iarna. Sprancenele dezordonate și firele de par ciufulite vor domina peisajul si vor da un aer natural intregului machiaj. Doar intinderea usoara a sprancenelor pe arcade este sugerata, dar nimic exagerat.

Tonuri maronii si aurii

Caldura maroului este o alternativa in acest sezon. In ce priveste auriul, acesta adauga putina lumina fardurilor de pleoape. Ambele tonuri pot fi incorporate in valuri, pentru un aspect natural.

Buze purpurii si un strop de fucsia

Revine intensitatea buzelor rosii, mate sau lucioase. Podiumurile dezvaluie modele cu fete luminate, cu umbre adanci si rosu proeminent pe buze. In ceea ce priveste fucsia pe buze, aceasta este acceptata pentru tenurile neutre. Mai mult, nuanta este ideala pentru colorarea fina a obrajilor si umbrirea ochilor.

„Cernelurile„ intense pentru buze sunt o varianta de colorare extrem de apreciata. Doar putina culoare reuseste sa scoata in evidenta buzele, fara a fi nevoie retusezi cu alte produse. Sunt de lunga durata si multe dintre ele au aroma.

Eyeliner reinnoit

Desi machiajele clasice ale ochilor sunt intotdeauna o alegere sigura, pentru sezonul toamna-iarna, nuantele metalizate si cele neon sunt cele propuse de specialisti.

“Ochii de sirena” si eyeliner-ul grafic raman in tendinte in acest sezon . Daca nu esti experta in desen, incearca sa folosesti creionul pentru ochi in loc de creion lichid/tus. Astfel minimizezi erorile si tehnica arata bine.

Aplicatii luminoase

Crema de ochi cu sclipici si cristalele din jurul ochilor sunt aici pentru a fi folosite in acest sezon. Amplasate in puncte strategice de pe pleoape si contur, acestea sporesc aspectul si confera originalitate machiajului.

Unele aplicatii sunt autoadezive, altele pot fi aplicate cu lipici de gene. Se scot usor si, pozitionate corespunzator, nu prezinta riscuri.

Citeste si: Adio puncte negre, bun venit piele curata

Gene ridicate

Ondularea genelor si aplicarea rimelului sunt clasice in orice anotimp. Incearca rimelurile negre pentru a castiga volum si a lungi genele, daca nu vrei sa folosesti extensiile. Si chiar iti recomandam sa renunti la genele false care incarca pleoapa si seamana cu „o matura„. 🙂

Conturare vintage

Conturarea buzelor cu un ton diferit fata de miezul buzei este o alta practica care revine din anii 1990. Combina diferite game de rosu sau maro pentru a crea un efect vintage. Ideea este, asa cum ai dedus, sa creezi un contur vintage vizibil.

Complimenteaza-ti machiajul de toamna-iarna cu tinute la moda

Verde, fucsia, albastru si alb sunt culorile vestimentare care vor fi la moda toamna si iarna. Seturile cu blazer si pantaloni, rochii si fuste in aceste tonuri vor face parte din tinutele sezonului. Ia-le in considerare ca sa completezi machiajul tau.
Desigur, articolele de baza, precum jeansii si tricourile albe nu pot lipsi din dulapul tau. Arata bine cu orice si permit versatilitatea machiajului.

Citeste si: Trei diferente intre stilulo retro si stilul vintage

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.