Home Sanatate Cauti o saltea care sa-ti relaxeze muschii si sa previna afectiunile coloanei...

Cauti o saltea care sa-ti relaxeze muschii si sa previna afectiunile coloanei vertebrale? Iata ce recomanda specialistii in saltele!

1495
SHARE
saltele-online.ro saltea latex

Ne petrecem aproape opt ore stand pe scaun la birou, in fata calculatorului, si tot atatea ore dormind. In ambele cazuri, organismul nostru trece prin momente de stres, de pozitii inconfortabile care conduc la aparitia afectiunilor coloanei vertebrale si nu numai.

Desigur ca nimeni nu-si doreste acest lucru si tutusi acordam putina importanta semnelor care anunta o postura deficitara si muschi incordati. Exista insa remedii pentru a ne relaxa muschii si a oferi organismului adevarate momente de repaus. In primul rand, este necesar sa ne asiguram ca stam pe scaunul potrivit la birou.

vacante perfecte

Atunci cand vorbim despre somn, cel mai important rol il joaca salteaua pe care dormim. Daca te trezesti obosita, cu dureri de gat, de membre sau durere la nivelul coloanei, cel mai probabil ca salteaua nu favorizeaza o postura corecta. Dar, asa cum tehnologia in domeniul electronicelor evolueaza constant, acelasi lucru se intampla si in cazul productiei de saltele de pat.

Prin imbinarea unor materiale de ultima generatie, expertii au realizat salteaua YOGA LATEX COCOS, comercializata de magazinul online www.saltele-online.ro, o saltea ferma si elastica in acelasi timp, destinata persoanelor cu afectiuni la coloana si celor care vor sa previna disconfortul unei posturi incorecte.

Cele doua fete ale saltelei YOGA LATEX COCOS sunt gandite sa ofere suport personalizat consumatorului. Fata ferma este recomandata celor care vor sa-si relaxeze muschii, indeosebi centura umerilor afectata de statul indelung pe scaun, dar si celor cu dureri lombare, in timp ce fata elastica poate fi utilizata pentru un confort sporit in timpul somnului, nemaiexistand posibilitatea de a te trezi obosita.

Trei ingrediente care fac din salteaua YOGA LATEX COCOS alegerea ideala

Pentru ca organismul tau sa fie protejat in timpul somnului, expertii in saltele au utilizat trei ingrediente cheie in realizarea acestei saltele. Vorbim in primul rand despre materialul antialergic, cu capsule de Aloe Vera. Aceasta planta este recunoscuta pentru efectele sale antiinflamatoare si antialergice, astfel ca husa de acoperire te protejeaza de particulele microscopice de praf ce se pot acumula la suprafata acesteia.

Al doilea ingredient este latexul, un material care gestioneza foarte bine transferul umiditatii dintre corp si saltea, mentinand un mediu uscat si confortabil. Se stie ca, atunci cand umiditatea este in exces, se creaza o pelicula de transpiratie si apare efectul de supraincalzire. Prin structura chimica acida pe care o are, latexul este un mediu antibacterian intrinsec.

Cel de-al treilea ingredient care face din salteaua YOGA LATEX COCOS alegerea ideala este fibra de cocos. Aceasta rupe elasticitatea meterialelor intre care este asezata placa si creeaza un suport ferm. De asemenea, cocosul permite o buna aerisire a materialelor din componenta saltelei.

Asigura-ti un somn odihnitor, alegand saltele potrivite nevoilor tale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.