Home Lifestyle Ce semnificatie au visele erotice?

Ce semnificatie au visele erotice?

70
SHARE
semnificatie vise erotice

Cu totii am avut vise erotice la un moment dat in viata noastra. Asa ca, merita sa te intrebi si tu: care este sensul viselor erotice? Raspundem in acest articol, ramai pana la final!

Visele erotice sunt mai frecvente decat crezi. Nu conteaza daca esti intr-o relatie deschisa, monogama, sau daca esti singura. Din pacate, tot ce tine de sexualitate este plin de mituri. De aceea, merita sa investighezi care este adevaratul sens al viselor erotice.

vacante perfecte

Unele vise erotice se pot termina chiar cu orgasme, dar cei mai multi oameni se trezesc cu o tresarire. Inseamna acest vis ca vrem cu adevarat sa facem sex cu persoana din vis? Raspunsul este nu!

Sensul autentic al viselor erotice

Autoarea Hilda Burke, scriitoarea cartii „The Phone Addition Workbook”, spune ca sensul viselor erotice poate fi asociat cu modul in care se realizeaza o legatura cu o alta persoana si nu trebuie neaparat sa fie in sens sexual.

Cele mai frecvente vise erotice si semnificatia lor

Sex cu seful

Acesta este unul dintre cele mai frecvente vise, iar sensul sau este departe de a dori sa te culci cu seful. In viata reala, este posibil sa vrei cu adevarat o promovare, iar acest vis poate indica ce esti dispusa sa faci pentru a ajunge acolo unde vrei. Seful poate simboliza faptul ca esti pregatita mental sa experimentezi lucruri noi.

Aparitia sefului tau in vis poate exprima, de asemenea, calitatile pe care le vezi in acea figura si cat de mult il admiri.

Sex cu o persoana din trecut

Daca la sfarsitul zilei te simti epuizata, adormi si visezi ca te-ai culcat cu cineva din trecut, cu care probabil nici macar nu ai avut nimic, poate reprezenta ceva mai ascuns. Gandeste-te la ceea ce reprezinta acea persoana pentru tine, poate vezi o anumita calitate reflectata in ea, care face parte si din tine.

Daca observi ca, in mod clar, este o dragoste veche pe care inca nu o poti scoate din inima, poate ca este indicat sa mergi la terapie pentru a rezolva aceasta situatie si a-l uita pe fostul partener o data pentru totdeauna.

Sex cu o persoana celebra

Aceste vise sunt incarcate cu cel mai mult simbolism, din moment ce nu ii cunoastem pe acesti oameni si nici nu avem idei despre cum ar putea fi personalitatea lor, cu exceptia a ceea ce vedem in mass-media.

Trebuie sa te gandesti la ce iti transmite acea persoana sau ce iti place cel mai mult la ea.

Citeste si: Beneficiile pentru sanatate ale polenului

Cu o alta persoana care nu este partenerul tau

Adeseori, acest vis este interpretat gresit. Multi cred ca, in adancul sufletului, vor sa fie infideli. Totusi, adevarul este ca nu are nimic de-a face cu asta, desi merita sa lamurim ce poate fi considerat infidelitate.

Daca este o persoana de care nici macar nu esti atras, trebuie sa te intrebi ce inseamna acea persoana pentru tine, cu ce idee este asociata si in acest fel sa stabilesti de ce ai aceste tipuri de vise. Nu este sanatos sa distrugi o relatie din orice motiv.

Sex cu cineva de acelasi sex

Daca orientarea ta este heterosexuala, dar visezi ca te culci cu cineva de acelasi sex, atunci ar trebui sa-ti pui doua intrebari: esti atras de acea persoana? Cu ce ​​simbol sau imagine o asociezi?

Daca visezi ca te culci cu cineva de acelasi sex, de exemplu, sefa ta, intreaba-te daca esti atras de ea, iar daca nu, atunci poate vei observa ca ea este de succes, este inteligenta, independenta si vrei sa te conectezi cu aceste calitati.

Relatii sexuale cu cel mai bun prieten al tau

Acest vis este, de obicei, unul dintre cele mai neplacute. Psihoterapeutul sfatuieste sa te intrebi ce are acel prieten pe care l-ai dorit in secret, ce calitati are.

Asa cum poti observa, uneori ne putem simti atrasi de oameni care au calitati pe care am dori sa le avem sau pe care le admiram. Prin urmare, visele erotice nu trebuie interpretate literal, deoarece ascund aproape intotdeauna altceva.

Citeste si: Ce este silimarina si care sunt beneficiile ei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.