Home Fashion Trucuri care te fac sa pari mai inalta

Trucuri care te fac sa pari mai inalta

1419
SHARE
cum sa pari mai inalta

Ca sa pari mai inalta, nu este intotdeauna necesar sa recurgi la tocuri. Mai mult decat atat, chiar si atunci cand optezi pentru pantofi cu toc iti poti face o defavoare, daca acestia nu se potrivesc staturii tale. Exista cateva trucuri care te fac sa pari mai inalta, asa ca citeste articolul de mai jos!

De indata ce vei cunoaste trucurile de mai jos si le vei pune in practica, vei avea mai multa incredere in tine si in statura ta. Asadar, iata care sunt recomandarile noastre ca sa pari mai inalta:

1. Culorile si imprimeurile – articolele de imbracaminte unicolore sunt recomandate, daca vrei sa pari mai inalta. O tinuta compusa din doua piese unicolore este alegerea potrivita in acest sens. In ceea ce priveste imprimeurile, fetelor mai mici de inaltime li se potrivesc mai bine imprimeurile cu volum mai mic. De exemplu, daca iubesti imprimeurile florale, este recomandat sa optezi pentru forme mici, decat pentru un imprimeu cu o floare care ocupa intreg spatiul piesei vestimentare.

vacante perfecte

De asemenea, dungile verticale te vor face sa pari mai inalta, in timp ce dungile orizontale vor accentua formele. Asadar, este mai indicat sa optezi pentru dungi fine, orientate vertical.

2. Incaltamintea – am vazut de multe ori fete mici de inaltime, incaltate cu acei pantofi sport cu platforma. Ce poate fi mai urat decat atat?! Secretul in ceea ce priveste pantofii este acesta: cu cat „gatul„ pantofului este mai deschis, cu atat mai potrivit este. Renunta la platformele acelea hidoase, care fac sa para imensa laba piciorului, desi tu esti mica de inaltime si ar trebui sa ai un picior finut. Alege pantofi care se potrivesc staturii tale, finuti, cu un toc delicat si o forma care sa te avantajeze!

3. Alege-ti intotdeauna haine pe marimea ta! – Nu purta haine care sunt excesiv de largi sau excesiv de stramte, deoarece efectul este cel nedorit. In loc sa castigi centimetri in inaltime, vei scurta lungimea picioarelor si a trunchiului. Pentru a prelungi trunghiul, te poti juca cu asimetriile, dar fa-o cu atentie.

4. Evidentiaza-ti talia! – Foloseste curele si piese vestimentare care scot in evidenta talia. Este de preferat ca centurile sa fie subtiri, cu catarame delicate. Daca porti o bluza larga si jeansi, introdu in jeansi camasa/bluza, pentru a marca talia cu ajutorul jeansilor.

5. Nici par lung ca Rapunzel, dar nici tunsorile prea scurte nu te vor avantaja, daca vrei sa pari mai inalta. Parul de lungime medie avantajeaza cel mai bine o persoana mica de inaltime.

Citeste si: Cum sa te imbraci ca o parizianca veritabila?

6. Uita de gentile mici! – Echilibreaza-ti aspectul cu ajutorul unei genti de dimensiune medie spre mare, deoarece aceasta va prelua din atentia asupra corpului. Evident, trebuie sa alegi o geanta potrivita tie si tinutelor cu care o vei purta.

7. Bluzele cu anchior sunt prietenele tale, daca vrei sa pari mai inalta. Rochiile ce se termina deasupra genunghilor iti vor scoate picioarele in evidenta, asa ca le poti incadra foarte bine in garderoba. Evita fustele si rochiile care se termina la jumatatea gambei, acestea vor parea ca iti taie din picioare, ceea ce nu iti doresti. Daca totusi vreo o rochie pana la genunchi, alege-o cu gatul in V, pentru a-ti prelungi statura.

Ca sa vezi ce ti se potriveste cel mai bine, incearca cat mai multe haine, forme, imprimeuri, croieli. Nu alege pe graba, fa comparatii si creeaza-ti un stil propriu care sa te puna in valoare.

Citeste si: Reguli de aur pentru o relatie de cuplu fericita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.