Home Fashion 6 accesorii de moda pe care trebuie sa le ai

6 accesorii de moda pe care trebuie sa le ai

1223
SHARE
accesorii femei
O tinuta, indiferent de circumstante, nu este compusa doar din imbracaminte. Accesoriile sunt cele care te pot evidentia, asa ca te intreb: oferi accesoriilor importanta pe care o merita?

Accesoriile pot da valoare unei tinute sau o pot ruina, daca acestea nu sunt alese cu grija. Pe langa culori si dimensiuni, materialul si stilul accesoriilor sunt importante. Citeste articolul si afla ce accesorii este recomandat sa ai in dulapul tau:

Ochelarii de soare – desigur, mai ales daca este vara, este bine sa ii ai la indemana. Alege o forma potrivita fetei tale, iar lentila sa se potriveasca gusturilor personale. Cateva perechi de ochelari (4-5) este recomandat sa ai in dulapul tau, pentru a jongla cu tinutele.

vacante perfecte

Geanta – poate cel mai utilizat accesoriu, geanta poate crea un aspect inedit. O tinuta terna poate fi scoasa in evidenta de o geanta bine aleasa. Gasesti genti in mii de forme si culori, cu nenumarate imprimeuri, tot ce trebuie sa faci este sa alegi genti potrivite tinutelor din dulapul tau.

Citeste si: Cum asortezi ciorapii cu restul tinutei?

Curea – Desi au si o utilitate practica, curelele sunt adeseori alese pentru a scoate din anonimat o tinuta. O pereche de jeansi si o bluza unicolora pot fi asortate cu o curea deosebita, cu un imprimeu special sau o forma aparte. Nu pierde ocazia de a asorta cureaua si cu pantofii. Noi iti recomandam sa iti achizitionezi cateva curele si sa le asortezi tinutelor tale.

Cercei – ai observat ca o pereche de cercei poate schimba in bine aspectul fizic al unei persoane? Atunci cand iti alegi o pereche de cercei, forma fetei joaca si ea un rol important. Probeaza cat mai multe modele, cat mai multe forme si culori, pentru a-ti alege cerceii preferati.

De exemplu, pentru o fata ovala, cerceii geometrici (cum ar fi forma de triunghi) se potrivesc de minune. De asemenea, daca porti cercei rotunzi, ii poti asorta cu un pandantiv alungit.

Coafura este si ea importanta atunci cand alegi sa porti o anumita pereche de cercei. La un eveniment de seara, alege niste cercei mai pretiosi si o coafura eleganta, dar nu foarte sofisticata.

Bratari si inele – diversitatea este infinita si in ce priveste accesoriile pentru maini. Si pentru acestea este recomandat sa tii cont de ocazia cu care le porti, de tipul evenimentului.

Palariile – nu cele din urma, palariile sunt un accesoriu extravagant, ce poate scoate din anonimat o tinuta. Desi palariile au fost, initial, create pentru barbati, femeile le-ai adaptat foarte bine tinutelor lor. O palarie te poate apara de soare sau vant, dar poate fi si un simplu accesoriu de moda, care te pune in valoare. Te poti inspira cu usurinta de la englezi pentru alegerea palariilor, atat pentru evenimente de gala, dar si pentru un garden-party.

Combinarea accesoriilor cu tinutele poate fi o arta, dar este si o forma de divertisment. Experimenteaza si gaseste-ti stilul potrivit.

Citeste si: Trucuri care te fac sa pari mai inalta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.