Home Lifestyle ShortsUp 2018: Trei seri de filme in Gradina Botanica Bucuresti

ShortsUp 2018: Trei seri de filme in Gradina Botanica Bucuresti

1249
SHARE
Shorts Up Marele Picnic

Ca in povesti. Trei dupa-amiezi si trei seri de filme scurte, destepte, surprinzatoare – in locul deja cunoscut de publicul ShortsUP – Gradina Botanica din Bucuresti.

Marele Picnic ShortsUP – scurtmetraje in Gradina Botanica, a ajuns la editia a 5-a: jumatate de deceniu de filme scurte pe iarba, de seri si zile cu intins patura la soare si apoi la luna, de privit la ecran. Despre asta e vorba la evenimentul din mijlocul verii: oameni prietenosi si relaxati, cu chef de filme, de vorba si de natura, intr-o insula urbana exotica si primitoare.

vacante perfecte

Anul acesta ShortsUP se prezinta cu o zi in plus – daca la editiile anterioare ai simtit si tu ca nu vrei sa se mai termine vacanta cinefila, o sa te bucuri ca Marele Picnic incepe acum de vineri, 27 iulie, si face tot ce stie el mai bine pana duminica seara, 29 iulie.

Filmele de anul acesta s-au grupat natural pe o tema aproape existentiala, dar abordata cu umor, in registrul cu care te-ai obisnuit la Marele Picnic: Ce ne uneste si ne separa in acelasi timp? Ce ne face sa actionam diferit de oameni cu care semanam, dar identic cu bastinasi exotici din sate al caror nume nu il putem pronunta?

Ei bine, picnicul cinefil din iulie 2018 povesteste cum traim si ce traim in functie de granitele naturale climatice ale Globului – cum ne face clima sa interactionam cu spatiul in care traim, de ce suntem mai solari sau mai precauti, mai solitari sau mai vocali, mai temperati sau mai exotici.

Marele-Picnic-2018_iulian-popa

Si cum ai putea sa traiesti si sa dezbati mai bine filmele selectate la ShortsUP altfel decat stand confortabil pe iarba, cu prietenii, in Gradina Botanica, printre specii de plante si flori din toata lumea? E suficient sa te uiti in jur sau sa mergi intr-unul din tururile ghidate pe care le aduc si anul acesta voluntarii de la Team Work ca sa explorezi vizual zone climatice diferite si sa primesti contextul perfect pentru urmatorul calup de filme.

Ca sa oscilezi relaxat de la nord la sud si de la tropice la poli, ai doua ecrane ancorate intre copacii din Gradina Italiana (cea mai spectaculoasa pajiste din Gradina Botanica), iar in drum adaugi si experienta gastronimica potrivita cu fimul, daca te opresti la unul din cele 8 food-truck-uri care te asteapta la ShortsUP.

Ca in fiecare an, Marele Picnic aduce impreuna muzica, arte multimedia, jocuri si ateliere interactive, iar pentru exploratorul din tine ai un video-mapping care face magie cu cele mai interesante colturi ale Gradinii.

Mergi la picnic de la ora 18.00, ca sa intri in atmosfera, pana incep filmele, care ruleaza de la 21.00 la 23.30 in fiecare din cele 3 seri. La o editie despre clima si oameni, sigur va veni si clima… potrivita. Totusi, in caz de neintelegere (a se citi ‘ploaie’), evenimentul se muta in weekendul urmator, 3-5 august. Biletele cumparate in avans pentru finalul lui iulie vor fi valabile pentru eventuala reprogramare din luna august.

Biletele pentru Marele Picnic ShortsUP pot fi achizitionate in avans prin reteaua Eventbook, in varianta de 1 seara (30 de lei), abonament de 2 zile (50 lei) sau abonament 3 zile (70 lei). Biletele pot fi achizitionate si la fata locului in limita locurilor disponibile (35 lei – seara, 60 lei – abonament 2 zile, 90 lei – abonament 3 zile). Pretul biletului include acces la filme, acces in Gradina Botanica, tururi ghidate, food-court, DJ set, jocuri si instalatii.

Marele Picnic este editia de vara ShortsUP, unul dintre cele mai indraznete proiecte cinematografice independente din Romania. Evenimentul si-a facut o traditie din a strange, vara de vara, iubitori ai cinema-ului si ai artelor conexe filmului, intr-unul dintre cele mai frumoase colturi verzi ale capitalei – Gradina Botanica.

Bilete ShortsUp: reteaua Eventbook

https://eventbook.ro/other/bilete-marele-picnic-shortsup-editia-5-2018

Pret: in avans: o seara – 30 lei, doua seri – 50 lei, 3 seri – 70 de lei

La fata locului: o seara – 35 lei, doua seri – 60 lei, trei seri – 90 lei

 

Sursa: 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.