Home Frumusete Noutati de la Guerlain: Lingerie de Peau Aqua Nude

Noutati de la Guerlain: Lingerie de Peau Aqua Nude

1428
SHARE
lingerie de peau guerlain

Lingerie de Peau Aqua Nude, sporeste frumusetea naturala! De peste 180 de ani, Guerlain a creat produse iconice ce releva frumusetea naturala si dezvaluie stralucirea femeilor.

Filosofia tenului, by Guerlain –  Guerlain este artizanul prin care fiecare femeie își dezvăluie frumusețea datorita texturilor senzoriale si tehnicilor de aplicare. Crearea fondului de ten perfect este o adevarata provocare, scopul final fiind unul singur, sa fie in conformitate cu dorintele si nevoile fiecarei femei. Cand ne alegem fondul de ten, un aspect foarte important este cunoasterea tipului de piele si a tonului, pentru a putea folosi produsul potrivit si a avea efectul dorit.

vacante perfecte

Cum sa iti descoperi tonul pielii? Cool, warm sau neutral.  Fiecare piele are un ton rece, cald sau neutru. De aceea este important sa stim unde ne incadram pentru a evita alegerea unui fond de ten care poate parea prea galben sau prea roz pe fata noastra. Exista mai multe metode si teste pentru a afla acest lucru.

1) Reactia pielii la soare – Pielea cu subton rece este predispusa la arsuri in timpul expunerii la soare, in prima faza devine roz/rosie dupa care culoarea cuprului. Pielea cu subton cald se bronzeaza foarte repede si rareori se arde. Bronzul este auriu. Pielea cu subton neutru se inroseste un pic dupa care devine culoarea bronzului.

2) Culoarea venelor –  uita-te la culoarea venelor de pe incheietura mainii.

Daca sunt verzui și nu sunt foarte vizibile, subtonul pielii este cald, daca sunt albastrui/ violet și destul de vizibile, subtonul este rece. Dacă nu va puteți decide și oscilati intre cele 2 culori, albastrui/ violet, subtonul este neutru.

Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude

Lingerie de Peau Aqua Nude – Textura ultra lejera, hidratare intensa.

Noua formula a fondului de ten, Lingerie de Peau Aqua Nude, se afla la granita intre ingrijire si machiaj. Inspirat de dorintele femeilor de a avea un ten perfect dar nu incarcat, noua tehnologie imbina fuziunea microfibrelor de in si matase, pentru confort sporit pe tot parcursul zilei, cu complexul de ingrijire ce stimuleaza procesul de hidratare, distribuind astfel acidul hialuronic in inima epidermei. Hidratata si tonica, pielea devine mai frumoasa si mai radianta zi dupa zi. Pentru un rezultat impecabil, s-a adaugat pudra corectoare si pigmenti care reflecta lumina ce garanteaza echilibrul ideal pentru o fuziune imperceptibila in contact cu pielea.

Testat dermatologic, non-comedogenic. +21% piele mai hidratata dupa 6H de la folosire. Lingerie de Peau va fi disponibil in magazine incepand cu luna septembrie. Pret aproximativ, 243 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.