Home Lifestyle Bunătăți de la producători locali pentru mese îmbelșugate

Bunătăți de la producători locali pentru mese îmbelșugate

209
SHARE
salam de biscuiti kaila romania

Nu ți-e dor uneori de gustul copilăriei, de gustul cărnurilor ținute de fezandat de bunici, fără prea multe adaosuri, de gustul legumelor proaspăt culese din grădină? Noi căutăm frenetic acel trecut plin de savoare și iubim să dăm mai departe din tot ce am încercat și ne-a trezit frumoase amintiri. Așa că, dacă te afli printre căutătorii de savori autentice, bunătățile de mai jos o să-ți umple inima de bucurie și masa cu gusturi variate, proaspete și gustoase.

Brânză maturată cu busuioc – nu, nu e din Franța, ci de pe meleaguri românești. Brânza asta cu busuioc e perfectă la micul dejun, lângă o omletă pregătită cu ouă proaspete de țară, lângă o salată de verdețuri ori pur și simplu cu o felie de pâine tradițională și-o roșie zemoasă. Te poți bucura de gustul bun în tihna casei tale sau poți pregăti un platou savuros pentru musafiri. N-o să dai greș!

vacante perfecte

Paté din ficat de pui – printre gusturile comune ale vremurilor ceva mai îndepărtate se număra și cel de paté. Și probabil ai încercat chiar și combinația de paté pe pâine cu ceai cald. Te poți bucura de toți nutrienții prezenți în acest produs și acum, căci am identificat producători locali care îl pregătesc fără adaosuri de conservanți, coloranți.  Dimineața ori la gustarea de după amiază, paté-ul e sățios și extrem de gustos. Și dacă ai invitați la masă, felii de pâine prăjită unsă cu această pastă cremoasă vor încânta pe toată lumea.😊

Salam de biscuiți – nu puteam face o listă de bunătăți tradiționale fără să includem și un dulce savuros. Salamul de biscuiți e vedetă între dulciurile care ne-au marcat copilăria. Și acum farfuria se golește de îndată ce-l pui pe masă, căci e gustos și ispitește pe oricine iubește gustul de cacao și textura cu biscuiți. Echipa Fermier Bun a ales un producător iscusit, care-ți pregătește salam de biscuiți pentru orice ocazie. Trebuie doar să plasezi comanda online pe site.

Coaste de porc afumate – le comanzi, le pui vreo jumătate de oră la cuptor și-apoi o să te lingi pe degete de bunătate. Merg asociate cu brânzeturi tradiționale, salate înfoiate, proaspete și pline de nutrienți, o pastă de ardei iute ori pur și simplu cu muștar și-un bulb de ceapă. La zile de sărbătoare, coastele afumate vor da meselor savoare. Comandă-le din timp pe https.//fermierbun.ro și ești gata să îndestulezi cu bunătăți alese toți mesenii!

Dacă ți-am făcut câtuși de puțin poftă de gustul autentic românesc, răsfoiește site-ul și alege-ți bunătățile de la producători locali pentru mese îmbelșugate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.