Home Lifestyle Surprinde-ți invitații la eveniment cu trei sortimente de vin ecologic!

Surprinde-ți invitații la eveniment cu trei sortimente de vin ecologic!

234
SHARE
vin romanesc livrare evenimente
(C) Senivpetro - www.freepik.com

Vinurile au o gamă largă de prețuri și sunt disponibile într-o mare varietate de sortimente. Dacă avem în vedere prețul, aspect important în organizarea unui eveniment de companie sau a unui eveniment privat (nuntă, botez), acesta trebuie să se încadreze în bugetului evenimentului. astfel, colaborează strâns cu toata echipa de organizare pentru a alege vinul într-o gamă de preț adecvată!

Un alt aspect de avut în vedere este meniul evenimentului. Credința că vinul roșu se potrivește cu friptura și pastele cu sos de tomate, iar vinul alb este pentru pește și pui poate fi depășită. În combinarea vinului cu mâncarea, concentrează-te mai degrabă pe echilibru. Alimentele mai bogate, mai consistente funcționează bine cu vinurile mai complexe. De exemplu, cotletele de miel se potrivesc cu un Cabernet Sauvignon, în timp ce un filé de cod acoperit cu un sos alb, ușor picant, se va asocia bine cu un Chardonnay crocant.

vacante perfecte

Greutatea rețetelor poate fi dată de grăsimea conținută de carne, de tipul cărnii, metoda de gătire, condimentele folosite sau sosul. Cu cât o mâncare este mai complexă, cu atât vinul poate fi mai corpolent. Dar, ca să nu-ți îngreunăm alegerea, mergi pe..

..simplu și de efect!

Adesea, alegerea unei singure varietăți de vin roșu, alb sau rosé simplifică planificarea evenimentului și satisface oaspeții în egală măsură. Pentru vinul alb, alege unul ușor și proaspăt, cum ar fi un Sauvignon Blanc. Patrician Sauvignon Blanc, un vin ecologic obținut din podgorii DOP Adamclisi, este un vin tânăr, dar surprinzător. Olfactiv, se remarcă note de fructe exotice (litchi, fructul pasiunii), de pere și alte fructe zemoase. Gustul evidențiază arome de citrice, de limetă, dar și de mere verzi.

Citește și: Idei de aperitive gustoase care merg bine cu un vin ecologic

Pentru vinul roșu, alege un vin domol, mai fructat, precum un Pinot Noir. Bob cu Bob Pinot Noir este un vin echilibrat, cu un post gust mediu. Olfactiv, dezvăluie note de lemn dulce și prune coapte, iar de îndată ce îl guști acestea se îmbină cu arome subtile de caramel ars și prune. 

Vinul rosé este din ce în ce mai preferat de români, datorită gustului său ușor fructat și asocierii cu numeroase rețete culinare. Noi, la Vifrana, producem vin rosé ecologic atât din soiul Pinot Noir, dar și din Cabernet Sauvignon. De exemplu, Bob cu Bob Pinot Noir Rosé are un gust dominat de arome delicate de citrice și fructe încă tinere. Olfactiv, prezintă, între altele, note de fructe exotice și flori. De cealaltă parte, Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé evidențiază arome de lemn ars, cireșe pârguite și prune răcoroase. Alege-l pe cel care se potrivește mai bine rețetelor din meniul evenimentului.

Noi zicem că, dacă introduci în meniul evenimentului aceste vinuri românești, vei surprinde pe toată lumea. Profită de ofertele de pe site și de TRANSPORT GRATUIT: https://vifrana.com/magazin/!   

(Articol sponsorizat)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.