Home Lifestyle Incanta-ti simturile cu vinurile romanesti din gama NAIADA!

Incanta-ti simturile cu vinurile romanesti din gama NAIADA!

624
SHARE
vinaria obor kaila.ro

Despre curioasa lume a vinului s-au spus si s-au scris multe. Dar, in definitiv, ceea ce conteaza e gustul propriu, clipa aceea de savoare in care muzica notelor unui vin iti transforma simtamintele si te bucura. Si daca iti place sa degusti diverse sortimente din aceasta licoare, in acest articol iti povestim despre trei sortimente din gama de vinuri Naiada, vinuri romanesti produse de Domeniile Ostrov si comercializate de Vinaria Obor.   

Inainte de toate trebuie sa stii Naiada este nimfa apelor dulci, una dintre cele mai cunoscute personaje din povestile de pe malul Dunarii. Iar vinurile din gama ce ii poarta numele, Naiada, sunt in sine o poveste. Si, cum spun reprezentantii Vinaria Obor, sunt „o poveste deschizatoare de drumuri, caci vinul leaga prietenii, e mangaietor si plin de fagaduinte„. Asadar, uite din ce arome te poti infrupta in serile petrecute acasa sau la prieteni, cu ocazia unei zile speciale sau…pur si simplu:

  • Naiada Feteasca Neagra – Feteasca Neagra este un soi autohton de struguri din care producatorii au realizat acest vin sec de o culoare rosu rubiniu, cu note de prune uscate. Este un vin echilibrat din punct de vedere al taninurilor, alcoolului si al aciditatii. Naiada Feteasca Neagra se-nsoteste perfect cu o telemea traditionala, cu o carne de vanat sau de miel, dar si cu un desert delicios cu ciocolata.

Citeste si: Tipuri de dureri care indica o postura corporala gresita

  • Naiada Chardonnay – daca vrei sa dai eleganta meselor tale in familie, Naiada Chardonnay este o alegere potrivita. Chardonnay este unul dintre cele mai populare soiuri de vin la nivel mondial si surprinde prin aromele sale florale si fructate, dar suficient de intense ca sa-ti trezeasca simturile. Un pahar cu vin Naiada Chardonnay poate fi savurat alaturi de preparate echilibrate, onctuoase, cremoase, se potriveste bine cu peste (halibut, cod, creveti..pregatite in sosuri cu unt), dar si cu retete cu pui sau porc, delicat asezonate. Cartofii dulci, rissoto, supe si sosuri cremoase merg si ele bine cu un Chardonnay.
  • Naiada Cabernet Sauvignon – acesta este un vin complex, cu note fructate si iz de condimente. Incearca-l si descoperă-i toate aromele, il gasesti pe vinariaobor.ro, alaturi de multe alte sortimente. Obtinut din soiul Cabernet Sauvignon, vinul merge bine cu cotlete de miel la gratar, asezonate cu rozmarin si cimbru. Dar il poti savura si cu un burger suculent, cu coaste de porc marinate in sos de vin, cu branza maturata si ciuperci. Totul se imbina perfect si isi potenteaza aromele, facandu-ti papilele sa danseze de bucurie. 

Citeste si: Sfaturi pentru ingrijirea pielii de la un antrenor personal

vacante perfecte

In gama de vinuri Naiada se mai regasesc Naiada Cramposie, Muscat Ottonel, Pinot Grigio, Pinot Noir, Syrah, Merlot și Naiada Cuvée Rosé, asa ca ai de unde alege atunci cand ai pofta sa-ti „vrajesti„ simturile. Profita de ofertele speciale disponibile pe https://vinariaobor.ro, cu livrare oriunde in tara, sau in magazinul de vinuri situat in incinta Halelor Obor (Bucuresti)!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.