Home Frumusete Tratamente pentru ten in perioada pandemiei

Tratamente pentru ten in perioada pandemiei

924
SHARE
tratament facial

Pandemia ne-a schimbat intreaga viata, implicit rutina de ingrijire faciala, care acum trebuie sa fie si mai riguroasa, ca urmare a purtarii zilnice a mastii de protectie.

Purtatul pe termen lung al mastii afecteaza sanatatea tenului, caci sub masca se creeaza efectul de sera, cauzat de recircularea respiratiei si de o insuficienta oxigenare a pielii. Pielea isi pierde din stralucire, devine terna, porii se dilata si acumuleaza mai multe toxine. Circulatia sanguina este viciata, astfel ca se blocheaza productia de noi celule de colagen si elastina, responsabile cu frumusetea si sanatatea tenului.

Cum sa iti protejezi tenul cand porti masca de protectie?

vacante perfecte

Ca sa iti protejezi tenul in perioada pandemiei, este necesar sa aplici cateva trucuri:

  • Nu mai folosi machiaj, nici macar ruj, pentru a nu incarca porii si a nu murdari masca de protectie, caci astfel favorizezi formarea de bacterii si toxine.
  • Nu mesteca guma mentolata, caci aceasta afecteaza tenul, in conditiile in care sub masca aerul respirat este recirculat
  • Inainte si dupa purtarea mastii este necesara spalarea fetei cu geluri blande, potrivite tipului tau de ten. 
  • Evita sa aplici solutii tip scrub la nivelul tenului, produse parfumate si care contin alcool
  • Foloseste zilnic o crema hidratanta, in functie de tipul tau de ten.
  • Daca ti se irita tenul, foloseste un produs regenerator, precum emulsia hidroprotectoare cu aloe vera si extract de macese No+Vello.
  • Evita mediile umede, pentru a nu agrava starea tenului expus la purtarea mastii de protectie timp indelungat.

Citeste si: Etape de baza pentru o rutina cosmetica eficienta

  • Chiar daca ai probleme grave cu tenul, evita sa iei creme cu corticoizi, care iti pot face mai mult rau decat bine. Eventual, apeleaza la un medic dermatolog pentru un plan de tratament bland cu tenul.
  • Curata-ti tenul in profunzime, cel putin o data pe luna. Specialistii clinicilor Nomasvello recomanda curatarea in profunzime Proskin, care elimina impuritatile de la nivelul porilor, celulele moarte si excesul de sebum. Acest tratament este o alternativa non-invaziva, nedureroasa si rapida la extractiile faciale clasice si este indicat pentru toate tipurile de piele.
  • Curatarea faciala se realizeaza in centrele Nomasvello cu ultrasunete si energie galvanica si dureaza doar 20 minute. In primele 10 minute se folosesc ultrasunetele pentru a scoate la suprafata pielii toate impuritatile si, ulterior, acestea se elimina prin 5 minute de energie galvanica. In plus, se inchid porii si se stimuleaza productia de noi celule de colagen si elastina, pentru regenerarea pielii. Tratamentul se incheie printr-un masaj facial bland cu lotiune revitalizanta cu vitamina C, pigmenti de luminozitate si antioxidanti, care protejeaza pielea de factorii nocivi din mediu si ii confera stralucire si vitalitate.

Daca vrei sa afli detalii despre ce tip de ten ai si cu ce imperfectiuni te confrunti, poti face o vizita oricarui centru Nomasvello, caci acestea ofera gratuit o diagnoza faciala Woodlamp si un plan de tratament personalizat.

Frumusetea se ingrijeste, chiar si in vreme de pandemie!

(Comunicat de presa)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.