Home Lifestyle De ce merita sa traiesti experienta Mercure Bucharest City Center?

De ce merita sa traiesti experienta Mercure Bucharest City Center?

1595
SHARE
hotel in bucuresti mercure bucharest center

Nu mai incape indoiala ca Bucuresti a evoluat din punct de vedere turistic, iar oportunitatile de petrecere a timpului liber au crescut considerabil in ultimii ani. Intre atractiile principale se numara evenimentele culturale, concertele, festivalurile, dar si muzeele ori arhitectura orasului. In 2019, peste 2 milioane de turisti au ajuns in capitala Romaniei, conform datelor Institutului National de Statistica, iar peste 40% dintre acestia au preferat cazarea in structuri de primire turistica tip hotel in Bucuresti.

Mercure Bucharest City Center este unul dintre hotelurile bucurestene care se bucura de atentia turistilor inca de la lansarea sa, in 2015. Hotelul de patru stele este situat in centrul capitalei, pe strada ce poarta numele marelui compozitor roman George Enescu. Inspirata de vibratia notelor, echipa hotelului a ales muzica sa-i fie laitmotiv. Ea concentreaza si potenteaza bucuria neaingradita a oaspetilor de a descoperi lucruri noi, ivindu-se delicat in fatada hotelului, in receptie ori in restaurantul Winestone Enescu, dar si in camerele modern amenajate. Tema muzicala domina, asadar, hazardul si trezeste curiozitatea turistilor de a descoperi orasul si emblemele sale tot mai mult. Si nu trebuie sa mergi prea mult, caci, la cateva minute de hotel, Ateneul Roman isi asteapta maiestuos vizitatorii. Calea Victoriei dezvaluie si ea fascinanta lume culturala prin Muzeul George Enescu si Muzeul National de Arta al Romaniei.

Citeste si: Un costum de baie, compionul natatiei feminine

evenimente companii

Dupa ce te-ai delectat cu ecoul notelor, merita sa-ti intregesti experienta cu savorile Winestone Enescu, restaurantul cu terasa din cadrul hotelului. Bucatarii Mercure Bucharest City Center pregatesc delicii culinare de inspiratie internationala, cu o amprenta locala, pentru care vei simti o placere neostoita. In plus, prin conceptul „Discover local„, Mercure Bucharest City Center incurajeaza producatorii romani si promoveaza ingrediente locale, de sezon, astfel ca acestea se regasesc din belsug in meniu.  In fiecare saptamana, `chefs’ signature dish` iti dezvaluie putin din maiestria culinara a bucatarului chef si te invita sa asezi alaturi o bautura care-ti va da un sentiment de destindere.

Si asta nu este tot! In cele 114 camere ale hotelului se impletesc motivele muzicale cu elemente traditionale romanesti, zugravind un ambient autohton, dar modern. Camerele sunt dotate cu geamuri care se deschid, pentru o buna ventilatie, iar oaspetii beneficiaza de Internet gratuit, room service, parcare subterana si servicii de check-in online si fast check-out. Acestea din urma faciliteaza cazarea si decazarea oaspetilor, reducandu-se considerabil timpii de asteptare, dar si interactiunea directa cu personalul in contextul sanitar actual. Mai mult, hotelul detine certificarea ALLSafe din partea Accor si Bureau Veritas, iar asta inseamna ca au fost implementate cu succes toate normele si procesele de igiena in conformitate cu reglementarile nationale in vigoare.

Citeste si: Scaunele de bar, note festive la tine acasa

La Mercure Bucharest City Center, animalele de companie sunt binevenite, iar iubitorii de filme beneficiaza de o camera dedicata proiectiilor, din care nu lipsesc popcornul si bauturile racoritoare. Aceasta camera face parte din initiativa interna Accor prin intermediul careia membrii echipei au libertatea sa personalizeze anumite camere in conformitate cu pasiunile si valorile lor. Camera Optimista, in care oaspetii se pot delecta cu o carte relaxanta in coltul de lectura special amenajat, si camera „Descopera Romania„, in care accentele traditionale predomina si obiectele artizanale evoca spiritul traditiilor romanesti, completeaza suita „MyRoom„ a hotelului.

Mai ai nevoie de motive ca sa-ti rezervi sejurul la Mercure Bucharest City Center? Acceseaza site-ul https://mercurebucharestcenter.com/ro si bucura-te de super oferte la cazare in Bucuresti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.