Home Lifestyle Bijuterii pentru bărbați, în trend anul acesta

Bijuterii pentru bărbați, în trend anul acesta

967
SHARE
bijuterii pentru bărbați

În timp ce bijuteriile pentru femei acaparează toate magazinele de modă, bijuteriile pentru bărbați sunt ținute într-o umbră nedreaptă. Cu toate acestea, aceste mici accesorii la modă adaugă o notă elegantă ținutei oricărui bărbat. Fie că au o valoare sentimentală sau o funcție pur estetică, bijuteriile pentru bărbați reprezintă o modalitate de a-și afirma personalitatea și stilul.

Iată top 5 bijuterii pentru bărbați, sugerat de designerii SaraTremo:

vacante perfecte

Lanțul: bijuteria esențială pentru bărbați

Cine nu a visat vreodată să primească un lanț de ziua sa? Lanțul, fie el simplu sau însoțit de un talisman, este bijuteria purtată de cei mai mulți bărbați. Pentru a alege lanțul perfect aveți la îndemână nenumărate modele și materiale. Lanțurile pot fi confecționate din materiale placate cu aur, din argint sau gablonz. Designerii SaraTremo ne propun zeci de bijuterii superbe și moderne, inclusiv lanțuri și pandantive pentru bărbați.

Ceasul: accesoriul esențial al modei

Ceasul este bijuteria excelenței pentru bărbați. Cureaua din piele îi conferă un aspect business, cureaua de metal lustruit este perfectă pentru un stil clasic, dar există și opțiunea de plastic sau silicon pentru bărbatul contemporan. Un ceas deosebit  înseamnă un cadou mereu actual pentru orice bărbat.  

Inelul cu blazon: inelul bărbaților

Există trei tipuri de inele cu adevărat masculine: verighete, inelele simple și cele cu blazon. Considerat o bijuterie valoroasă, inelul cu simbol și blazon este acel inel gros care, de obicei, afișează o heraldică sau un semn nobiliar. Astăzi, există modele minimaliste și fine, prezente în colecțiile de bijuterii de mare rafinament. Un adevărat accesoriu vestimentar din aur, argint sau alte materiale, inelul cu blazon este purtat cel mai frecvent pe degetul inelar drept.

Brățara: bijuteria masculină a secolului XXI

A fost o perioadă în care colierele erau cele mai populare bijuterii oferite bărbaților, sub formă unor lanțuri cu pandantiv. În ultimul deceniu, tendința s-a inversat, iar brățara a luat rolul central. Din piele împletită maro sau neagră, din inox, aur sau argint ori placate, brățările pentru bărbați câștigă teren în domeniul bijuteriilor. Colecția de brățări pentru bărbați de la SaraTremo oferă cele mai bune idei pentru cadouri în 2020.

Pandantive: bijuteriile eleganței masculine

Oamenii de afaceri, tinerii, dar și bărbații trecuți de prima tinerețe adoră pandantivele și au dreptate. Pandantivele sunt bijuterii considerate banale, însă de fapt ele sunt cele mai iubite și purtate bijuterii masculine. Un lanț placat cu aur care poartă o cruciulița, o litera sau o plăcuță este un accesoriu masculin care încânta orice reprezentant al sexului tare.

Știți acum ce bijuterii să alegeți, să purtați sau să oferiți. Combinați mai multe pentru a ieși în evidență sau rămâneți discret și optați pentru o singură piesă centrală. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.