Home Frumusete Ai un salon de frumusete? Folosind Agenda365, clientii tai isi fac programare...

Ai un salon de frumusete? Folosind Agenda365, clientii tai isi fac programare simplu si rapid!

1065
SHARE
soft de gestiune saloane

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de gestionarea unui salon de infrumusetare il reprezinta organizarea programarilor. Fie ca vorbim despre programarile unei zile, ale unui singur specialist al salonului in decursul unei perioade sau vorbim despre o situatie complexa care sa te ajute sa ai o viziune de ansamblu asupra business-ului, un soft de gestiune dedicat salonului de frumusete te ajuta sa ai totul la indemana din cateva click-uri.

In plus, prin intermediul unei aplicatii de programari la un salon de frumusete:

  • permiti clientilor sa realizeze online o programare la salon, fara a intra in contact cu personalul centrului de frumusete;
  • vei oferi acces angajatilor la propriul calendar, care le permite sa isi vizualizeze programarile zilnice sau pentru o anumita perioada;
  • eficientizezi timpul colegilor, reducand numarul telefoanelor;
  • ai la indemana o baza de date cu clientii si serviciile achizitionate de acestia, fapt ce iti permite sa construiesti programe personalizate de fidelizare;
  • poti trimite alerte si notificari prin SMS legate de programari, oferte speciale ale salonului de frumusete.

Agenda365 inglobeaza toate aceste beneficii, dar si alte functionalitati menite sa faciliteze interactiunea dintre client si salon. Acest soft de gestiune dedicat saloanelor de infrumusetare poate fi 100% personalizat in functie de nevoile business-ului tau. In plus, pe masura ce afacerea ta creste, aplicatia poate fi actualizata cu noi utilitati. De exemplu, fiecare nou angajat va putea avea un cont independent, configurat in functie de tipul de acces si actiunile permise in platforma. De asemenea, daca lansezi un nou punct de lucru al salonului de frumusete, acesta poate fi introdus in sistem si astfel vei avea acces la rapoarte personalizate pentru fiecare sediu.

Cum beneficiaza clientii tai de aplicatia pentru programari la salon Agenda365?

vacante perfecte

In primul rand, se pot programa online, fara a accesa vreun numar de telefon. Prin intermediul contului creat odata cu introducerea sa in baza de date si folosind un calculator sau aplicatia de telefon dedicata salonului tau, acestia se pot programa sau reprograma, pot anula o programare, pot vizualiza ce servicii au achizitionat de-a lungul timpului si pot afla noutati despre salon. Este atat de simplu!

Agenda365 iti da posibilitatea sa construiesti campanii de promovare si fidelizare a clientilor.

Concret, din softul de gestiune pentru salonul tau de frumusete poti trimite SMS cu ocazia zilei de nastere a unui client, poti informa clientii despre promotiile active in salon intr-o anumita perioada de timp sau poti crea un email de informare cu privire la produse si servicii. In acest fel, vei fi mereu aproape de clientii tai.

Nu in ultimul rand, acest instrument de programari la salon te ajuta sa gestionezi mai bine afacerea ta. Cu ajutorul rapoartelor personalizate poti vedea evolutia incasarilor, performantele fiecarui angajat si ale fiecarui sediu (in cazul in care sunt cel putin doua), frecventa cu care clientii se programeaza la salon si tipul serviciilor achizitionate. Toate aceste informatii te ajuta sa recalibrezi anumite aspecte ale afacerii si sa iti imbunatatesti serviciile.

Afla mai multe despre Agenda365 pe www.agenda365.ro si intra in legatura cu un consultant, pentru a primi si mai multe informatii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.