Home Dieta si sport 4 retete rapide si sanatoase pentru mic dejun la birou

4 retete rapide si sanatoase pentru mic dejun la birou

1168
SHARE
mic dejun la birou

Iti este greu sa iei micul dejun acasa in fiecare dimineata, mai ales in zilele extrem de aglomerate la birou?

Poate fi tentant sa mai stai putin in pat, mai degraba decat sa te ridici si sa iti pregatesti ceva de mancare. Dar un mic dejun sanatos este atat de important!

vacante perfecte

Micul dejun nu numai ca ajuta la „trezirea„ metabolismului, dar ajuta si la imbunatatirea nivelului de concentrare in prima parte a zilei. Avem programe diferite si nu toti agream un mic dejun copios, dar trebuie sa gasim formula care ni se potriveste cel mai bine: iei micul dejun acasa sau iti pregatesti ceva rapid pentru birou.

Pentru mic dejun la birou iti oferim 4 idei de retete sanatoase, care se pregatesc rapid. In plus, poti pregati unele ingrediente de seara, iar la birou trebuie doar sa „asamblezi„ micul dejun.

Incearca-le si bucura-te de nutrientii pe care organismul tau ii primeste!

Pasta de avocado pe paine prajita. Decojeste un avocado, toarna o lingurita de suc de lamaie si un strop de sare si zdrobeste-l cu o furculita. Pune pasta de avocado pe o felie de paine prajita si asta-i un dejun minunat.

Daca ai timp sa fierbi si un ou pe care sa-l pui deasupra, micul dejun este chiar fabulos. Oul ofera doza de proteine si completeaza carbohidratii din paine si grasimile bune din avocado.

Citeste si: Retete de biscuiti cu ovaz, fara drojdie

Ovaz pregatit de seara. Ce e minunat la ovaz este ca il poti pregati de seara. Pune intr-un borcan ovaz, iaurt si fructe de padure sau orice alte fructe care iti plac, iar a doua zi vei avea un mic dejun racoritor si bogat in nutrienti. Depoziteaza borcanul la rece.

Bol cu legume. Si aceasta reteta poate fi pregatita de seara, iar la birou o poti incalzi. Cartof dulce, broccoli si morcov sunt trei legume ideale pentru acest mic dejun. Le poti coace la cuptor, iar a doua zi le stropesti cu seminte de dovleac, merisoare uscate si un pic de scortisoara.

Porridge cu fructe. Reteta de porridge este plina de nutrienti si poate fi pregatita de seara. Fierbe de seara o jumatate de cana de ovaz cu lapte pana se ingroasa ovazul si compozitia devine ca un terci. Pune compozitia intr-un borcan, iar a doua zi dimineata toarna o lingura sirop de agave, merisoare, banane si orice alte fructe iti plac. Porridge cu fructe este o reteta versatila, satioasa si racoroasa.

Citeste si: Obiceiuri matinale care NU te ajuta sa slabesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.