Home Lifestyle Justin Bieber: Cantaretul a dezvaluit ca are boala Lyme

Justin Bieber: Cantaretul a dezvaluit ca are boala Lyme

1129
SHARE
Justin-Bieber-press-photo-cr-SB-Projects-2017-billboard-1548
Photo: SB Projects - Justin Bieber

Cantaretul pop canadian Justin Bieber a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu boala Lyme. “Au fost cativa ani dificili”, a scris tanarul de 25 de ani pe Instagram.

Vedeta a spus ca era la curent cu speculatiile de pe retelele de socializare cum ca ar fi consumator de droguri, dupa ce au fost date publicitatii imagini cu el avand pete neobisnuite pe piele.

vacante perfecte

Boala Lyme este o infectie bacteriana cauzata de capuse.

Simptomele includ adesea o erutie cutanata, dureri musculare si oboseala.

Ce a declarat Justin Bieber?

Pe pagina sa de Instagram, artistul a scris ca oamenii au sugerat ca pare a fi „pe meth”, dar „nu si-au dat seama ca am fost recent diagnosticat cu boala Lyme„, dar si ca suferea de o boala cronica care i-a afectat pielea, functia creierului, energia si sanatatea generala.

El a spus că primeste „tratamentul potrivit” pentru tratarea bolii si ca mai multe informatii vor primi din documentarele YouTube care vor contine aspecte din viata sa.

Citeste si: Boala Crohn, simptome si diagnostic

Sotia lui Justin Bieber, modelul Hailey Bieber, si-a aparat sotul impotriva criticilor si a celor care „incearca sa reduca gravitatea bolii Lyme”.

„Va rugam sa va documentati”, i-a indemnat aceasta pe Twitter.

For those who are trying to downplay the severity of Lyme disease. Please do your research and listen to the stories of people who have suffered with it for years. Making fun of and belittling a disease you don’t understand is never the way, all it takes is educating yourself.— Hailey Bieber (@haileybieber) January 8, 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.