Home Dieta si sport Slabeste rapid printr-un somn odihnitor!

Slabeste rapid printr-un somn odihnitor!

1055
SHARE
slabeste rapid prin somn

Patru ingrediente sunt necesare pentru un tonus bun si un corp de invidiat: activitatea fizica, alimentatia, consumul de apa si odihna. Daca in 2 treimi din zi te poti ocupa de primele trei dintre acestea, in ultima parte a zilei organismul tau are nevoie de odihna.

Opt ore pe zi de somn sunt necesare pentru ca organismul sa se refaca dupa o zi agitata si sa previna diferitele rani ce pot aparea in timpul antrenamentelor mai dure. Faptul ca o treime din zi este necesara refacerii, nu face decat sa confirme importanta pe care odihna, respectiv somnul le au pentru rezultate vizibile in timpul dietei si nu numai.

vacante perfecte

Cum stii ca somnul tau este de calitate? Reprizele scurte de somn in timpul zilei sau total dezordonate nu te ajuta sa scazi in greutate. Un program bine definit de odihna si un jurnal de antrenamente sunt necesare daca iti doresti sa ai succes in demersul tau.

Cu toate acestea, sunt situatii in care, desi iti doresti sa prinzi cele mai bune ore de somn, esti agitat si nu reusesti sa adormi. Una din cauzele pentru care poti intampina astfel de situatii este salteaua. De multe ori ignoram acest aspect extrem de important pentru un somn de calitate si o stare generala de sanatate buna, insa corpul are nevoie de sustinere buna si de un mediu uscat si sanatos.

Citeste si: Constipatia la copii, cauze ale aparitiei

Specialistii in saltele ai magazinului online www.saltele-online.ro recomanda celor care doresc sa slabeasca si sa-si mentina starea de sanatate vreme indelungata salteaua Fitness Memory 4M.

Aceasta este o saltea bio 100% recomandata celor care doresc un somn sanatos, o sustinere corecta a corpului, eliminarea punctelor de presiune (materialul cu memorie) si un suport dur de sustinere a coloanei pentru evitarea sau ameliorarea problemelor medicale sau dureri intamplatoare de coloana.

Salteaua Fitness Memory 4M a fost creata in urma analizelor si observatiilor medicale ce s-au efectuat pe parcursul a 2 ani. De asemenea, nu permite dezvoltarea acarienilor, microbilor si mucegaiului. Tehnologia de constructie a saltelei se bazeaza pe introducerea unor microcapsule in fibrele de material de pe suprafata lor, ce emit prin presare (prin greutatea propriului corp) substante si arome menite sa mentina consistenta materialului fara sa dauneze catusi de putin aspectului sau modului in care te simti pe saltea.

In timpul somnului corpul utilizeaza o cantitate mare de celule pentru a recupera celulele deteriorate sau alte functii. Somnul pregateste organismul pentru urmatoarea zi de antrenamente, asadar nu sariti peste orele de odihna necesare in procesul de slabire si nu neglijati suportul pe care va petreceti o treime din viata, respectiv salteaua.

Sursa: www.saltele-online.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.