Home Frumusete Cauți un parfum fresh, inspirat de natură? Descoperă gama Sabon!

Cauți un parfum fresh, inspirat de natură? Descoperă gama Sabon!

1041
SHARE
parfum-de-iasomie-sabon

Parfumul desenează cu invizibile contururi o stare de spirit, o amintire, o dorință secretă, iar vara este anotimpul în care tânjim după arome fresh, reconfortante, asortate strălucirii celui mai solar anotimp. Arome vii, acidulate, optimiste, care să ne însoțească discret, dar suficient de îndrăzneț, către toate locurile magice în care ne-am propus vreodată să ajungem.

vacante perfecte

Sabon a aliniat la startul acestei veri o colecție a celor mai iubite arome fresh ale brandului, acum ca parfumuri, cu note captivante de fructe, flori și plante din întreaga lume, într-o prezentare nou-nouță, proaspătă, care să te facă să le iubești și mai tare și să le iei cu tine peste tot.

Un singur puf… și te vor transporta ca prin farmec pe tărâmuri fierbinți, exotice, în care toate visurile devin realitate. Toți se vor întreba a ce miroși atât de bine, dar doar tu vei ști.

Parfum Green Rose – O combinație echilibrată de arome: iarbă proaspăt tăiată, citrice zemoase și încântătoare note florale de trandafiri îmbobociți. Portretul aromat al feminității atemporale. Un parfum care te va purta pe tărâmuri rustice scăldate în soare blând, prin câmpuri îmbrăcate-n flori.

Note de vârf: lămâie, bergamotă, citrice

Note de mijloc: ceai, trandafir, ghimbir

Note de bază: mosc alb, mirodenii, flori albe

Parfum Mosc – Moscul, bergamota, iasomia, trandafirul și elegantele note aldehidice s-au prins într-o horă a purității și a senzualității, pentru a crea esența perfectă a verii. O aromă prețioasă, ce persistă îndelung, fascinându-i pe cei ce rămân în urma ta.

Bucură-te de farmecul grațios și de îmbrățișarea caldă a acestui parfum seducător, lasă-te învăluită de pace și armonie.

Note de vârf: bergamotă, aldehide

Note de mijloc: trandafir, iasomie

Note de bază: vanilie, mosc, chihlimbar

Parfum Paciuli – Lavandă –Vanilie (PLV) – O aromă deja legendară, un trio irezistibil: paciuli senzual, lavandă proaspătă și vanilie dulce.

Parfumul ideal pentru momentele în care ți-ai dori ca timpul să stea în loc, măcar o clipă, sau să te întoarcă în acea lume a amintirilor dragi și a experiențelor miraculoase pe care să le retrăiești iar și iar.

Note de vârf: lavandă

Note de mijloc: ambră, paciuli, flori de lavandă

Note de bază: vanilie, labdanum

Parfum Iasomie – Iasomie, bergamotă, bujor și o inimă de flori de portocali adunate din grădina raiului, radiind un miros rafinat, feminin, îmbogățit de o vanilie dulce, sofisticată. Companionul perfect al momentelor palpitante, când culorile par mai luminoase, aerul – mai proaspăt, și inima ta bate mai repede! Un parfum ca o melodie de dragoste fredonată într-o noapte fierbinte de vară.
Note de vârf: bergamotă
Note de mijloc: ylang, iasomie, trandafir, lăcrămioare
Note de bază: vanilie, mosc

Parfum Citrus Blossom – Portocale și mandarine în pârg, armonizate cu note fine de iasomie, paciuli și vanilie seducătoare. Rămâi cât timp dorești în livada plină de fructe coapte și dansează sub clar de lună, pentru a serba splendoarea naturii.

Un parfum pentru momentele în care nu te mai poți opri din zâmbit și vrei să împarți fericirea ta cu întreaga lume.

Note de vârf: bergamotă, mandarin, petit grain

Note de mijloc: flori de portocal, iasomie

Note de bază: paciuli, vanilie, mosc

Citește și: Ikigai- secretul japonez pentru un trai mai bun

Parfum Body Gelée – O senzație nouă de prospețime și răcoare

Pentru această vară, Sabon relansează șerbetul de corp într-o nouă formulă revigorantă, cu o textură ce-l face să pătrundă ușor în piele, îmbogățită cu extract de ulei de avocado și de aloe vera, ce creează o inegalabilă senzație de prospețime și răcoare.

Disponibil în aceleași cinci arome EAU de SABON – Iasomie, Paciuli-Lavandă-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom și Mosc – oferă pielii o îngrijire delicată pe timp de vară și un parfum de durată.

Sabon continuă linia conceptuală  prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.

Artista Aurelia Chiru a testat aromele fresh ale parfumului Sabon, iar Senzaţii este lucrarea ei inspirată de colectia verii Sabon. Tehnica  folosita este acrilic pe pânză, cu dimensiuni de 120×100 cm.

Citește și: Patru alimente care favorizează producția de colagen

Pentru ea arta este un schimb de emoții între creator și public, o comunicare superioară la nivelul sufletului și mentală la nivel de inteligență vizuală.  Aurelia descrie pictura ca un limbaj în care fiecare element înseamnă ceva și fiecare culoare este generatoare de senzație. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.