Home Lifestyle Descopera Qult, magazinul cu obiecte de design interior semnate de branduri renumite!

Descopera Qult, magazinul cu obiecte de design interior semnate de branduri renumite!

1255
SHARE
Qult-design interior

Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul DRESSBOX, serviciu de inchiriere de rochii de gala si bijuterii, anunta lansarea QULT, magazin din zona de luxury retail, care comercializeaza obiecte premium de design interior.

Investitia in noul magazin, situat in zona Dorobanti, este de 50.000 euro. Toate colectiile din portofoliul QULT vor putea fi gasite si in magazinul online la www.qult.ro. Magazinul va comercializa obiecte premium de design interior sub semnatura unor branduri renumite, precum Baobab, Onno, Skultuna, Max Benjamin, Cochine Saigon, Ester&Erik, Stoff.

vacante perfecte

„Filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul si unicitatea care ar trebui sa caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul caminului. Asadar, QULT pune la dispozitie clientilor o intreaga varietate de produse: lumanari parfumate, difuzoare de interior, sfesnice pentru lumanari si accesorii lucrate manual de maestri artizani din intreaga lume.

Brandurile reunite sub umbrela QULT impartasesc pasiunea pentru productia manuala a produselor si standardul ridicat al calitatii ingredientelor din compozitie”, declara, Daniel Penciuc, fondatorul QULT.

Citeste si: Ritual de ingrijire pentru o stare de bine

Magazinul QULT ii vizeaza in primul rand pe pasionatii de design interior, pe cei care apreciaza parfumurile fine si accesoriile de calitate ridicata intr-un decor interior.

Produsele se adreseaza clientilor B2C si B2B care isi doresc amenajarea caminului sau a spatiului de la birou intr-o maniera exclusivista si rafinata. De asemenea, gama QULT se adreseaza si segmentului de Office, Wellness (SPA) si HoReCa (hoteluri).

Citeste si: Uleiul de masline, aliment si medicament

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.