Home Fashion Descopera colectia despre viata si arta „HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH„!

Descopera colectia despre viata si arta „HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH„!

1429
SHARE
FREYWILLE-HOMMAGE-a-VINCENT-VAN-GOGH

Vincent van Gogh (1853 – 1890) este considerat fondatorul picturii moderne. Picturile sale sunt asociate cu post-impresionismul si au avut un impact major asupra miscarilor de arta ulterioare, cum ar fi Fauves (inclusiv Henri Matisse) si curentul expresionist.

Tehnica sa de a picta este unica si recunoscuta ca atare de la prima vedere. Van Gogh a pictat rapid si spontan, fara corectii majore. Culorile puternice si tusele de pensula exprima ceea ce el nu a putut spune in cuvinte.

vacante perfecte

El a aplicat culorile impasto, adica nediluate sau doar usor diluate, si uneori le-a presat direct din tub pe panza. Folosind aceasta tehnica, expresivele tuse de pensula au prins viata, ceea ce a contribuit la stilul sau incomparabil.

In timp ce abia reusea sa vanda tablouri in timpul vietii sale, lucrarile sale ating astazi preturi record la licitatii.

Dupa o perioada de indelunga cercetare si teste de creatie, FREYWILLE dezvaluie un nou omagiu dedicat unuia dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor – Vincent van Gogh (1853 – 1890).

Trei dintre capodoperele artistului au fost alese ca sursa de inspiratie pentru a crea bijuterii ce vor impresiona prin coloristica si elementele simbolistice: “Ramuri de migdal inflorit“, “Noaptea instelata” si “Floarea soarelui“. Multe ore, creatie si dedicare au fost acordate acestei noi colectii, care este cu siguranta o piatra de hotar semnificativa in lucrarea creatoare a brandului.

L`Amandier turquoise, L`Amandier rouge éclat,, Eternité si Fleur D`Or Jour sunt cele mai noi capodopere create de FREYWILLE, un omagiu adus viziunii de geniu, spiritului creator si tehnicii speciale ale lui Van Gogh.

„L’Amandier“ – cele doua seturi au ca inspiratie tabloul “Ramuri de migdal inflorit”

Disponibil in doua culori vii, turcoaz si rosu stralucitor, motivul L’Amandier reflecta o noua zi de primavara care asteapta o inflorire completa: designul pe turcoaz straluceste in fundalul de un gradient linistit, radiind un aer contemporan si proaspat, in timp ce variatia cu fundal rosu stralucitor debordeaza de culoare, avand un spirit cald si aprins.

‘Eternité’ – setul are ca sursa de inspiratie celebrul tablou “Noapte instelata”

“The Starry Night”, una dintre cele mai apreciate picturi ale lui Van Gogh, transpune peisajul din camera artistului chiar inainte de rasaritul soarelui, cu includerea unui sat idealizat. Cu mare grija si atentie la detalii, echipa de artisti FREYWILLE a interpretat designul original si a adus la viata cerul instelat in bijuterii cu email.

‘Fleur d’Or Jour’ – setul este inspirat de tabloul “Floarea soarelui”

Van Gogh a creat numeroase variante care au avut ca motiv central floarea-soarelui. Setul realizat de artistii FREYWILLE este o simbioza a acestor imagini. Cu toate acestea, inspiratia principala a fost luata din cele mai renumite opere de arta ale lui Vincent van Gogh intr-o serie de tablouri din 1887 – “Douasprezece floarea-soarelui intr-o vaza”.

Cea mai fina pulbere de aur de 24k este prezenta pe suprafata din email a tuturor pieselor din colectia Hommage a Vincent van Gogh. Se regaseste in florile si ramurile de migdal, straluceste in tuse de auriu pe petalele de floarea-soarelui si lumineaza cerul instelat al noptii.

Emailul artistic unic, aplicat in mai multe straturi pe fiecare bijuterie si tratat termic in cuptoare la temperaturi inalte, dar si cei aproape 100 de pasi diferiti pentru a produce decorul delicat si intens colorat, ce va fi fixat ulterior pe montura metalica, transforma bijuteria intr-o poveste despre arta in cea mai pura forma a sa. Fiecare bijuterie FREYWILLE este realizata manual, in Viena, de catre experti in arta emailarii, in timp ce culorile unice confera o stralucire aparte bijuteriilor.

Mixul de culori vibrante, bogate, cu pastelurile delicate fac din noua colectie HOMMAGE a VINCENT VAN GOGH o declaratie despre viata in sine, cu sensibilitatea, forta si angoasele ei.

In cei doar 10 ani de creatie, Vincent van Gogh s-a remarcat prin numarul impresionant de tablouri lasate in urma, dar si prin forta exprimata de opera sa. Culorile indraznete, stilul energic si liber al pensulei incarcate de vopsea consistenta exprima lupta sa interioara, dar si inocenta in fata simplelor bucurii oferite de viata.

Iubirea artistului pentru viata este surprinsa de FREYWILLE prin puternicele nuante de galben si oranj imbracate in aur de 24K ale colectiei Fleur D`Or Jour, ale carei nuante solare incorporate in email pe fundalul turcoaz creeaza un efect vizual tridimensional.

Si pentru ca aceasta colectie a fost lansata in mijlocul verii, L`amandier – disponibila in doua versiuni- poate accesoriza cu usurinta orice tinuta. Delicatetea florilor de migdal in bleu ciel-ul cerului liber, imbinata cu accentele de inspiratie japoneza aduse de artistii casei, transforma fiecare piesa intr-o opera de arta ce poate fi purtata in fiecare zi.

Agonia spiritului creator traverseaza atat spatiul teluric, cat si celest, cunoscand stari contradictorii, insa pastrand de fiecare data speranta: de la bucuria simpla adusa de campurile de floarea soarelui si pana la delicatetea ramurilor de migdal. Iar cand noaptea acopera cerul si pamantul, eternitatea nu mai pare atat de rece, deoarece lumina stelelor incalzeste peisajul, idilic conturat in “Noaptea instelata”.

Multitudinea de nuante de albastru ale cerului lui Van Gogh este armonizata cu delicatele tuse de aur de 24K in setul Eternité. Efortul sustinut al artistilor pasionati, reflectat in ore nesfarsite de creatie, certifica faptul ca bijuteriile FREYWILLE sunt unice, garantand in acelasi timp produse de cea mai inalta calitate.

HOMMAGE a VINCENT VAN GOGH, expresia iubirii profunde pentru viata – in simplitatea, bogatia si nelinistile ei. Descopera mai mult despre aceasta colectie pe: https://shop.freywille.com/ro/our-collections/hommage-a-vincent-van-gogh.html?web_design=145

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.