Home Fashion Geanta Maestoso – o fuziune intre designul geometric si eleganta stilului minimalist

Geanta Maestoso – o fuziune intre designul geometric si eleganta stilului minimalist

2145
SHARE

Create de designerul roman Claudia Tecuceanu, gentile Maestoso confera un look elegant,  rafinat, dar in acelasi timp non-conformist. Design-ul arhitectural, stilul minimalist si raportarea la proportiile corpului uman sunt trei elemente esentiale pe care geanta Maestoso le inglobeaza.

Geanta Maestoso este o adevarata opera de arta, un giuvaer pentru orice femeie care alege sa-si asorteze tinuta cu unul dintre modelele Maestoso. Detaliile de creatie sunt cele care fac diferenta, de la emblema „aripilor„ care te duce cu gandul la plutire deasupra tuturor, pana la pielea naturala de cea mai inalta calitate ori accesoriile atent confectionate, precum reprezentativa bara din inox. Accesoriile emblematice ale brandului sunt inspirate din formele structurate si riguroase ale artei arhitecturii si sunt realizate artizanal, special pentru brandul Maestoso. Acestea rezuma perfect amestecul intre nou si vechi, montat intr-o linie contemporana. Toate acestea sunt incununate de executia remarcabila, gentile fiind realizate in atelierul propriu, de catre mesteri artizani cu experienta de trei generatii in domeniul marochinariei.

vacante perfecte

Unul dintre modelele cele mai apreciate, atat la nivel national, dar si international, este Black Croco Skylark Queen. Aceasta este realizata din din piele naturala de vitel cu presaj croco. Logo-ul cu aripi “Maestoso” ramane piesa centrala a colectiei “WINGS”, fiind realizat artizanal din alama si supus unui proces ecologic de galvanizare, astfel incat sa nu oxideze in timp. Designul contemporan al acestui model si liniile geometrice, de inspiratie arhitecturala, transforma orice tinuta intr-un outfit spectaculos.

geanta Maestoso-Black-Croco-Skylark-Queen-7

O alta piesa statement a colectiei Maestoso o reprezinta geanta RED Croco Square bag II. Realizata urmand acelasi proces de productie ca al gentii Black Skylark Queen, aceasta geanta este destinata celor care prefera culorile puternice. Acest model poate fi purtat atat ca geanta de umar, cat si ca geanta de mana, facand-o alegerea ideala atat la un eveniment de zi, dar si la unul de seara. Ceea ce o va scoate si mai mult in evidenta este forma patrata, neobisnuita pentru o geanta de mana.

geanta Maestoso-Red-Croco-Square-Bag-II

Pentru un arhitect, imaginatia devine rapid o ustensila de creatie si non-conformism. Astfel, am introdus in design-ul gentilor Maestoso elemente din rigurozitatea arhitecturala, precum bara din inox, pastrand totusi stilul minimalist, reprezentat de dimensiunea produsului, accesoriile suplimentare ori liniile de taiere simple„ mentioneaza designer-ul Claudia Tecuceanu.

In ce priveste paleta cromatica, aceasta se pliaza pe temperamentul si personalitatea femeilor. Negrul este destinat persoanelor usor conservatoare, dar care vor sa dea o nota de rafinament tinutei si sa-si exprime caracterul puternic, iar nuante precum bordeaux, menta, roz, rosu sau albastru regal se adreseaza firilor non-conformiste, indraznete. Indiferent de personalitatea ta, Maestoso are geanta potrivita iti propune cateva variante de genti, pe care nu le poti refuza!

Cauti o agentie de marketing integrat pentru a-ti promova business-ul? Descopera povestea enTourage Communications!

Trasaturile definitorii ale gentilor Maestoso sunt, asadar, designul inovator, inconfundabil, calitatea exceptionala si atentia deosebita acordata detaliilor, iar acestea iti sunt dezvaluite in intregime pe site-ul Maestoso www.maestoso-design.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.