Home Dieta si sport Pe locuri, faceți echipă – Legion Run România 2018!

Pe locuri, faceți echipă – Legion Run România 2018!

1237
SHARE
Legion Run

Evenimentul international Legion Run va avea loc in premiera in Romania, in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Water Park, Chiajna.

Legion Run este experienta unica a unui eveniment necompetitiv, dar cu multa adrenalina si distractie, cu o serie de obstacole special realizate pentru a incuraja spiritul de echipa si depasirea limitelor cu ajutorul celorlalti participanti.

vacante perfecte

In perioada 7 mai – 15 iunie Legion Run Romania ofera potentialilor participanti posibilitatea de a beneficia de pretul unic de 130 RON per bilet, oferta speciala sustinuta de ParkLake Shopping Center.

BlackCab ofera 10% discount pentru toate cursele spre sau dinspre Legion Run, mai exact locatia Divertiland Chiajna. Rezervarea sau chemarea unei curse se va putea face prin aplicatia pe telefon Android/ iOS sau prin site-ul BlackCab.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de toate acestea este sa va inscrieti, individual sau in echipa, alaturi de prieteni sau colegi, direct pe site-ul evenimentului.

Tot pe website Legion Run veti putea gasi o serie de informatii utile, detalii despre obstacole si experienta participarii la eveniment, cat si detalii despre cauza sociala in parteneriat cu Asociatia Help Autism.

Legion Run este un brand care creste rapid in numar de evenimente si participanti, desfasurandu-se pana acum in peste 30 tari si pe 3 continente.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole – din care doua vor fi in premiera in cadrul editiei de anul acesta din Romania, aventura si adrenalina, toate acestea sub egida Legion Run.

Legion Run este o experienta unica, o competitie cu propriile forte si o provocare de a-ti depasi propriile limite.

Nu este o competitie cu ceilalti participanti, nu se cronometreaza, iar castigatori sunt cei care obtin sentimentul de multumire ca si-au depasit limitele mentale si fizice, ca au iesit din zona de confort si ca pot mult mai mult decat au crezut vreodata.

Cui de adreseaza Legion Run? Atat persoanelor fizice cat si companiilor, pentru ca incurajeaza munca in echipa si colegialitatea.

Prin achizitionarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajatilor o experienta premium de neuitat, printr-un team building de o zi, in data de 16 iunie 2018.

Companiile pot beneficia si de pachetele personalizate, care ofera o buna vizibilitate atat in cadrul evenimentului, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Aici mai multe detalii.

Informatii si bilete pe www.legionrun.com.

Pentru detalii si informatii suplimentare, ne puteti scrie la adresa: romania@legionrun.com.

Cauza sociala: Asociatia Help Autism

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.