Home Fashion Cele mai influente surori fashioniste semneaza colectia Forever 21 – „KENDALL +...

Cele mai influente surori fashioniste semneaza colectia Forever 21 – „KENDALL + KYLIE„

1546
SHARE
KENDALL-KYLIE-pentru-FOREVER-21

Din 12 aprilie, colectia exclusiva KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21 este disponibila in magazinele FOREVER 21 selectate din 9 tari europene, inclusiv in Romania!

Moda este despre a face fiecare zi extraordinara, asa cum FOREVER 21, brandul dedicat tinerilor, o face in 57 de tari diferite din lume, fiind o destinatie unica pentru cele mai cool si mai in voga tinute.

vacante perfecte

Acum, FOREVER 21 este pe cale sa creeze valuri de entuziasm printre fanii sai prin aducerea celui mai dorit si celebru brand in tarile europene selectate: colectia KENDALL + KYLIE, cu accesorii si articole de imbracaminte iubite de milioane de fani, semnata de cele mai influente surori fashioniste din zilele noastre.

Fenomenele pop culture, Kendall si Kylie, dau tonul in moda si combina, in cadrul acestei colectii, elemente variate care se regasesc in stilul lor personal. Croielile sofisticate, clasice, feminine sunt realizate in maniera eleganta si contemporana a lui Kendall, in timp ce Kylie se distinge prin originalitatea sa eclectica si latura jucausa.

Creeaza-ti propria tinuta semnata KENDALL + KYLIE, alegand dintr-o varietate de stiluri si croieli!

Articole vestimentare de baza, concepute sa se potriveasca oricarui tip de silueta, tinute pentru petrecere dedicate iubitorilor modei urbane, rochii bodycon, bustiere sport, jachete bomber si rochii mess sunt cateva dintre elementele confortabile, dar remarcabile, ce vor fi disponibile pentru toti cei care isi doresc un look unic.

KENDALL-KYLIE-pentru-FOREVER-21

Pretul produselor porneste de la 39.90 RON si poate ajunge la 249.90 RON. Produsele vor fi disponibile in magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center si Sun Plaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.