Home Lifestyle Crowne Plaza Bucuresti lanseaza Essenza – Pure Wellness

Crowne Plaza Bucuresti lanseaza Essenza – Pure Wellness

1396
SHARE
spa crowne plaza

Renovarea noului centru Spa din cadrul hotelului Crowne Plaza Bucuresti s-a realizat intr-un interval de 6 luni, a implicat un buget de peste 2 milioane de Euro si se prezinta publicului sub numele de “Essenza – Pure Wellness. The Pathway to Equilibrium”.

Aniversand in luna aprilie 20 de ani pe piata hoteliera bucuresteana sub afilierea internationala „Crowne Plaza”, hotelul de patru stele din Bd. Poligrafiei a trecut prin mai multe serii de renovari si investitii, cele mai recente avand loc anul trecut, vizand extinderea celei mai mari sali de evenimente (Crown Ballroom) si renovarea centrului SPA.

vacante perfecte

In urma investitiei masive intr-un spatiu aducator de liniste si calm, Essenza – Pure Wellness aduce o premiera pe piata hoteliera din Romania: terapia prin plutire pe baza imersiunii complete in apa sarata. Acest tip de relaxare completeaza eliberarea de stres cu meditatia profunda si cu senzatia de imponderabilitate.

De asemenea, centrul dispune de dotari de cel mai inalt nivel de design si functionalitate pentru piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, experienta unui hamam autentic, sala cu gheata, jacuzzi exterior, centru de fitness, paturi de apa pentru relaxare, dar si o sala dedicata cursurilor de yoga, pilates, chi gong sau dansuri.

Stilul in care a fost conceput intregul centru SPA respecta principiile unei vieti echilibrate, inundate de lumina si esente naturale. Centrul se extinde pe trei niveluri (parter, mezanin si etaj) si are aproape 1.000 de mp finisati cu piatra naturala, ceramica, cupru, piele, lemn, sticla. Este in pregatire si un centru boutique din care oaspetii centrului sa isi poata cumpara produse cosmetice prin care sa isi completeze pe cont propriu experienta wellness traita aici.

Centrul SPA este deja deschis oaspetilor Crowne Plaza si tuturor celor din afara hotelului care vor sa incerce dotarile sale spectaculoase. Essenza – Pure Wellness va opera in parteneriat cu terapeuti pregatiti la cel mai inalt nivel pentru a oferi experiente inedite tuturor celor care ii trec pragul.

Sursa: 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.