Home Fashion Re.Design – noua colectie de primavara 2018 RESERVED

Re.Design – noua colectie de primavara 2018 RESERVED

1297
SHARE
Colectie Reserved 2018

Puternica, fara compromisuri, in trend – cuprinzand cele mai recente tendinte in moda, indrazneata, cu taieturi surprinzatoare. Designerii Reserved si-au gasit inspiratia in arta caracteristica jumatatii secolului al XX-lea: picturi abstracte, sculpturi moderne si Scoala Poloneza Poster.

Combinatii moderniste intre linii drepte si curbate, culori vibrante intalnite in lucrarile grafice realizate de Kobro si Strzemiński isi gasesc acum locul in noua editie de primavara a Colectiei Re.Design. Fotografiile campaniei au fost realizate de Magda Wunsche si Agnieszka Samsel, avandu-i drept modele pe Marie Fofana si Xavier Buesteland.

vacante perfecte

Camasile albastre reinterpretate, costumele over-size, rochiile cu bretele largi si fustele soleil au fost inspirate de siluetele caracteristice deceniilor trecute, pastrand in acelasi timp o mare parte a atmosferei moderne. Denim-ul gros, in culori de rosu intens, a fost cusut cu fir alb pentru a-i evidentia forma.

Citeste si: Jennifer Lopez este noua imagine a jeans-ilor GUESS

Elementele confectionate din neopren si infrumusetate cu funde ondulate in nuante variate, aduc la viata latura sportiva a fiecarei femei. Multe tesaturi au fost puse in joc, de la piele de caprioara artificiala la satin.

Artistul polonez, Krzysztof Iwański, este responsabil pentru aceste accente grafice. Imprimeurile tricourilor, pe rand, fac referinta catre operele de arta ale sculptorului Katarzyna Kobro. Gama de tricotaje a fost creata in culorile definitorii operelor lui Henryk Stażewski. Fusta in dungi pune in juxtapunere nuante vibrante de roz si rosu, iar rochia din aceeasi colectie are mari sanse de a deveni piesa centrala a Colectiei Reserved de primavara.

Cea de-a doua editie a Colectiei Re.Design Reserved este disponibila exclusiv online aici: http://bit.ly/ReDesign02. Lasati ca aceste culori vibrante si modele artistice sa va insufle atmosfera proaspata a noului anotimp!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.