Home Lifestyle 5 pozitii sexuale care plac barbatilor

5 pozitii sexuale care plac barbatilor

3316
SHARE

Nu putem nega faptul ca in ceea ce priveste sexul, fiecare are placerile lui. Cu toate acestea, asa cum femeile prefera anumite pozitii sexuale, barbatii au si ei preferintele lor, care ii fac sa simta placerea mai intens.

Barbatii sunt mai vizuali decat femeile in ce priveste sexul, asa ca, dincolo de stimularea fizica, ei prefera sa priveasca, sunt incantati sa observe corpul femeii, gesturile si atitudinile partenerei.

vacante perfecte

Cunoasterea catorva pozitii sexuale pe care barbatii le prefera in materie de sex si punerea lor in practica, te vor ajuta sa aduci partenerului tau mai multa bucurie partenerului tau. In plus, aceste pozitii de sex imbunatatesc capacitatea de a controla ejacularea si erectia, daca aceste lucruri se doresc.

5 pozitii de sex preferate de barbati

Barbatul supus (sau femeia deasupra)

femeia deasupra pozitie sex

Desi nu pot nega faptul ca le place sa domine, majoritatea barbatilor este entuziasmata atunci cand partenera lor preia initiativa si controlul asupra situatiei. Pentru barbati aceasta pozitie de sex este o oportunitate sa le vada pe femei si unduirea soldurilor acesteia.

In aceasta pozitie, femeia poate sta atat cu fata catre partener, dar si spatele la el. Faptul ca ambii au mainile libere, pot profita de stimularea altor zone erogene.

Trapezul

Aceasta pozitie de sex nu este una dintre cele mai usoare de executat si de mentinut. Cu toate acestea, ea este preferata de barbati datorita profunzimii penetrarii

Pozitia de sex Trapez necesita mai multa pricepere si echilibru decat alte pozitii sexuale, dar permite pastrarea contactului vizual cu partenerul.

Pentru aceasta pozitie, trebuie sa te intinzi pe spate, relaxata, iar partanerul tau te va trage spre el cu bratele, pentru a incepe penetrarea. Partenerul tau detine controlul in aceasta pozitie si el va dicta intensitatea miscarilor.

Pozitia dragonului

Aceasta pozitie aduce excitarea masculina la cel mai inalt nivel.

Contactul constant cu fesele partenerei si frecarea testiculelor sporesc senzatiile si creeaza o experienta placuta pentru barbati.

Pentru a realiza aceasta pozitie trebuie sa stai cu fata in jos si sa plasezi o perna la nivelul osului pubian. Aceasta iti va permite sa ridici fesele si sa-ti arcuiesti corpul, iar penetrarea va fi mai profunda.

Partenerul tau va veni deasupra ta, in aceeasi pozitie. Penetrarea vaginala din spate va fi initiata prin miscari circulare, care isi vor modifica ritmul pe parcurs.

Pozitia de sex cu picioarele pe umeri

Contactul vizual in aceasta pozitie este inevitabil. Din acest motiv, aceasta pozitie de sex este preferata de barbati.

Datorita faptului ca soldurile tale se ridica, penetrarea este mai profunda. In plus, el poate detine controlul, simtindu-se dominant.

Din pozitie pe spate, ridica picioarele peste umerii partenerului tau. In timpul patrunderii, partenerul tau va intra in contact cu coapsele tale si va atinge adancimea dorita.

Lotus

pozitia lotusului sex

Pozitia lotusului este o alta pozitie pe care tu, ca femeie, o poti controla. Pentru barbati este interesanta aceasta pozitie, deoarece pot atinge sanii femeii si o pot tine de solduri.

Partenerul trebuie sa stea cu picioarele incrucisate, imbratind trunchiul femeii. Femeia este cea care initiaza miscarile si tine ritmul.

Esti pregatita sa incerci aceste pozitii sexuale? Aminteste-ti ca, pentru a tine focul aprins, este nevoie si de inovare intr-o relatie, iar pentru a obtine un maximum de placere, trebuie sa ai o buna comunicare cu partenerul tau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.