Home Calatorii Vino sa vezi Atlantida pierduta, construita din obiecte reciclate!

Vino sa vezi Atlantida pierduta, construita din obiecte reciclate!

1331
SHARE
Can Day by Mega Mall Bucuresti

Incepand de pe 15 august 2017, puteti descoperi una dintre cele mai controversate legende din toate timpurile, materializata intr-un obiect de arta unic in Romania. Prin imaginatie, inventivitate si multe eforturi, Bucuresti Mall Vitan a adus la viata celebra legenda, care va fi expusa incepand de luni, 15.08.2017, timp de doua saptamani, deasupra punctului de atractie al Mall-ului, fantana.

De data aceasta, fantana celor mai frumoase amintiri din Bucuresti devine locul unde o cantitate impresionanta de doze de aluminiu reciclate s-au transformat in Atlantida pierduta, prin magia unor artisti extrem de talentati. Proiectul „Can Day by Bucuresti Mall – colectam pentru arta” a  inceput din dorinta de a contribui la procesul de curatare a spatiilor publice si de reciclare, atat de benefic pentru fiecare dintre noi, printr-un parteneriat cu  Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii si colectarii dozelor din aluminiu.

vacante perfecte

Astfel, pe 5 august 2017, o echipa de voluntari ai Bucuresti Mall impreuna cu Every Can Counts Romania au colectat 4 000 de doze pe o raza de 4 km, pe plaja din Mamaia, populata cu aproximativ 10 000 de oameni. Ca urmare a acestei actiuni, peste 800 de doze vor fi fost transformate intr-o opera de arta inedita care va fi expusa publicului larg in Bucuresti Mall.

Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, continua sa ofere vizitatorilor sai povesti pline de magie prin decorurile fantastice care prind viata in incinta mall-ului.  In acest sezon, zona centrala a mall-ului se transforma in legendara Atlantidea, orasul scufundat care a incitat imaginatia artistilor, a cercetatorilor, a vanatorilor de comori sau pur si simplu a visatorilor. Mii de legende s-au tesut de-a lungul secolelor despre insula scufundata, despre cele patru rase ale locuitorilor, despre cat de avansata tehnologic era Atlantida, dar si despre comorile fabuloase pe care le-a gazduit si care au facut-o unul dintre cele mai vanate mistere din lume. Bucuresti Mall, primul centru comercial din Romania, transpune astfel povestea Atlantidei chiar in mijlocul orasului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.