Home Lifestyle Delicii pentru un brunch cu iz oriental intre prieteni

Delicii pentru un brunch cu iz oriental intre prieteni

1224
SHARE
mancare libaneza bucuresti

Mesele de weekend intre prieteni, pe terasa de acasa sau chiar in living, sunt un moment de relaxare, de reconectare cu natura si cei dragi, de bucurie.

Aromele par desavarsite cand le savurezi in cea mai buna companie, fie ca alegi sa pregatesti tu delicii culinare pentru brunch sau le comanzi de la un restaurant. Iti oferim 5 idei de retete libaneze care se potrivesc perfect pentru un astfel de eveniment.

vacante perfecte

Le-am ales impreuna cu bucatarii LaSafi – Restaurant Libanez Bucuresti – si, daca nu esti pasionata de gatit, poti comanda mancare libaneza cu livrare la domiciliu.

Citeste si: 5 recomandari alimentare care te ajuta sa scapi de constipatie

Iata care sunt cele 5 delicii libaneze pe care ti le propunem pentru un brunch cu prietenii:

  • Hummus – humusul (crema de naut cu tahini) este imbogatit cu carne suculenta de vita, creand un aperitiv cald savuros. Daca preferi o reteta de post, poti alege un humus clasic cu muguri de pin sau un humus cu pasta de ardei.
  • Salata Fattoush – plina de culoare si savoare, aceasta salata include rosii, castraveti, ceapa, salata verde, ardei gras, varza, lipie prajita, sos de rodii, ulei de masline, suc de lamaie si un mix secret de condimente orientale. Sa-ti mai spunem ca insoteste perfect humusul cu vita? Incearc-o si convinge-te!
  • Mixed Grill – cand vrei savurezi mai multe delicii libaneze si sa satisfaci gusturile tuturor invitatilor la brunch/masa, alegi neaparat Mixed Grill LaSafi. Frigaruile la gratar, din carne marinata de vita si pui, carne tocata de vita si berbecut, suculente și aromate, sunt insotite de garnituri cu texturi diverse (precum varza cu maioneza, cartofi prajiti, castraveti murati si lipie combinata) , pentru un festin adevarat.
  • Aperitivul libanez cu kibbeh, falafel si sambousik cu 3 tipuri de umplutura completeaza perfect lista noastra cu delicii orientale pentru un brunch intre prieteni. Tocmai pentru ca ofera diversitate din punct de vedere al aromelor, ingredientelor, mixul acesta de retete libaneze iti va incanta prietenii si familia invitati la brunch.
  • Baba Ghannouj este super cunoscuta si apreciata in Orient. Aceasta salata de vinete cu legume si sos de rodii este racoritoare si insosteste perfect o portie de humus si o lipie libaneza.

Bucataria libaneza este cu adevarat savuroasa, iar daca nu ai avut ocazia sa o incerci, poti incepe cu aceste retete, recomandate de bucatarii LaSafi, restaurant prezent pe piata din Bucuresti din 2007.

Comanda mancare libaneza pe www.lasafi.ro, daca locuiesti in Bucuresti. Aduna-ti prietenii si familia la masa si bucurati-va de savorile Orientului!

  • restaurantul livreaza in Sector 1

Citeste si: Ce branzeturi se potrivesc cu vinul rosu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.