Home Frumusete CETA SIBIU a lansat prima gama de cosmetice cu bicarbonat

CETA SIBIU a lansat prima gama de cosmetice cu bicarbonat

1376
SHARE
ceta sibiu cosmetice bicarbonat

CETA SIBIU pastreaza autenticitatea si calitatea retetelor de altadata zamislite dintr-o indelungata traditie de familie, creand o armonie intre stiinta si valorile exceptionale ale naturii. Din respect, dar mai ales din dragoste pentru natura, CETA SIBIU a conceput formule unice de produse pe baza de bicarbonatul de sodiu, recunoscut de secole pentru efectele sale benefice. Astfel a luat nastere prima gama cosmetice cu bicarbonat din Romania.

GELUL DE DUS CU BICARBONAT Reda supletea si elasticitatea pielii.

vacante perfecte

Bicarbonatul trateaza iritatiile pielii, neutralizeaza mirosurile neplacute si elimina transpiratia, curata porii si indeparteaza petele rosii, reduce sebumul si echilibreaza productia naturala de sebum, regleaza pH-ul, are efect fungicid si limiteaza dezvoltarea bacteriana.

Fosfolipidele: sunt prezente in structura membranelor celulare, avand rol in reglarea schimburilor intre compartimentele intra si extracelulare, precum si in activarea sistemelor enzimatice de la nivelul membranelor. Datorita compozitiei specifice, fosfolipidele sunt capabile sa contracareze efectul nociv al detergentilor prin protejarea barierei naturale a pielii sau formand o pelicula protectoare care adera pe toata suprafata ei.

De asemenea, acestea pastreaza hidratarea pielii si echilibrul lipidic natural, ajuta la reglarea pH-ului, la tratarea iritatiilor pielii si la indepartarea petelor rosii.

Gelul de aloe: repara, regenereaza si stimuleaza sinteza de colagen, hidrateaza pielea, are actiune antiinflamatoare, emolienta si calmanta pentru toate tipurile de piele.

Extractul de galbenele: cicatrizeaza, regenereaza si protejeaza pielea sensibila si uscata are efect antiinflamator, nutritiv si reparator
Extractul de musetel: calmeaza si tonifica pielea iritata, ranita si sensibila, are efect anti-microbian

SAMPONUL CU BICARBONAT ajuta la degresarea parului, accelereaza cresterea acestuia, asigurandu-i volum si stralucire, previne matreata si echilibreaza productia naturala de sebum. Samponul cu Bicarbonat este fungicid si protejeaza delicat pielea capului.
Extractul de urzica: ajuta la regenerarea radacinii si a firului de par, echilibreaza secretia naturala de sebum, combate matreata si caderea parului
Extractul de mesteacan: intareste si regenereaza radacina, stimuleaza cresterea parului, combate matreata.
Extractul de castane: tonic capilar, activeaza circulatia sangvina la nivelul scalpului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.