Home Dieta si sport ICONIC by Camelia Șucu lansează YummyBeauty Kits!

ICONIC by Camelia Șucu lansează YummyBeauty Kits!

1251
SHARE
camelia sucu iconic sucuri

O piele curată, luminoasă și suplă este cel mai important atribut al frumuseții tale. În luna femeii, ICONIC by Camelia Șucu îți aduce #YummyBeautyKits, pachetele de îngrijire de la interior a pielii.

Fiecare #YummyBeautyKit conține sucuri presate la rece, smoothie-uri și gustări din ingrediente naturale care, împreună, îți aduc toți nutrienții de care ai nevoie într-o zi ca să arăți și să te simți în cea mai bună formă.

vacante perfecte

Sucurile ICONIC sunt cocktailuri delicioase de vitamine, minerale și alte bunătăți, atent alese și combinate de către un expert nutriționist pentru a se potența reciproc și a da maximul de beneficii pentru frumusețea pielii tale. Și pentru starea ta de bine, în general. Și sunt absolut yummy!

Presarea la rece, un procedeu folosit de ICONIC în premieră pe piața română, face ca sucurile să-și păstreze proprietățile benefice într-o proporție mult mai mare decât în cazul centrifugării, procedeul folosit pentru cvasi-totalitatea sucurilor “fresh”.

YummyBeautyKit #1 conține: iaurt cu granola, pentru un mic dejun sănătos, salata de avocado și crudități Green Garden pentru un prânz cu grăsimi bune și vitamine, sucurile presate la rece #BerryBeautiful și #HappyTummy, ca să strălucești întreaga zi, și lapte de migdale, cu care să îți hrănești pielea de la interior înainte de culcare.

YummyBeautyKit#2, a doua variantă de cură de frumusețe, conține sucurile și smoothie-urile #ChocoCoco, #Vitaboost, #GlamSkin, #BerryHeaven, #PeanutButter și #HealingCocktail. Fiecare dintre ele combină alte ingrediente, pentru a-ți îngriji pielea, ochii, tractul digestiv, funcțiile cognitive, imunitatea și tonusul general. Și fiecare e delicios. Magic, nu?

YummyBeautyKit #3 te răsfață cu un porridge cu fructe de pădure pentru micul dejun, cu sucurile #Migdalatte, #GreenGoodness, #HappyTummy și #ImmunityPotion și cu un mousse de ciocolată, pentru că ne îngrijim și de buna ta dispoziție! Fără zahăr, firește.

Vizitează iconichealth.ro și descoperă întreaga selecție de delicatese sănătoase!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.