Home Frumusete Cauti un BB Cream natural, care sa acopere imperfectiunile? Noi l-am...

Cauti un BB Cream natural, care sa acopere imperfectiunile? Noi l-am gasit!

3731
SHARE
bb-cream

Ceea ce astazi numim BB Cream a fost pentru prima oara creat in anii ’60 de catre medicul dermatologist Christine Schrammek, pentru a proteja pielea pacientilor dupa operatii sau „peeling„-uri faciale. Astazi, formulele BB Cream-urilor difera foarte mult.

Intrucat firmele coreene s-au focusat pe pietele coreene si Asia de Est, BB Cream a fost creat intr-un numar limitat de nuante. Companiile de cosmetice occidentale au inceput sa lanseze BB Cream incepand cu 2011-2012, desi unele dintre acestea au inceput sa fie criticate pentru lipsa functiilor de ingrijire a pielii.

Dar ce este, de fapt, un BB Cream?

vacante perfecte

BB Cream este considerat a fi un balsam de infrumusetare, care trebuie sa ofere hidratare, protectie SPF si o acoperire usoara, alaturi de proprietatile calmante si de vindecare.

BB Cream trebuie sa fie mai mult decat un hidratant colorant, el trebuie sa includa si alte ingrediente, precum acid hialuronic sau antioxidanti care protejeaza pielea.

Fara indoiala ca vei gasi si pe piata romaneasca numeroase branduri care au in gama de produse si BB Cream. Astazi, insa, vrei sa-ti aducem in atentie un BB Cream 100% romanesc.

BB Cream-ul Nympheum este realizat manual, conform ghidului de bune practici, iar pentru realizarea lui se folosesc ingrediente naturale cu proprietati uimitoare pentru piele.

Iata ce contine BB Cream-ul realizat in laboratoarele Nympheum:

bb-cream Nympheum

  • apa de neroli – este folosita pentru regenerarea si hidratarea pielii, pentru a reda stralucirea si frumusetea tenului. Este apreciata si pentru efectul liniștitor si calmant.
  • ulei de karanja – conține karanjin, pongamol si karanjachromene, flavonoizi care ii confera capacitatea de a absorbi razele ultraviolete, avand in stare pura un indice SPF de aproximativ 20. Efectul protector al acestui ulei este sporit si de Essesol, un filtru solar mineral, aprobat pentru cosmeticele bio.
  • ulei de crin alb – este folosit pentru atenuarea petelor pigmentare si a rosetii.
  • extract de Acmella – este un activ antirid ce actioneaza asupra microcontractiilor cutanate.
  • vitamina B3 – ca ingredient cosmetic aceasta vitamina este benefica pentru pielea problematica, in caz de acnee, exces de sebum, roseata, hiperpigmentare, inflamatii.
  • coenzima Q10 – este un activ cosmetic antioxidant forte, recunoscut pentru protectia deosebita pe care o confera pielii impotriva imbatranirii premature.
  • extract de Sangele Dragonului – este regenerator in profunzime si reparator al pielii. Aceste extract este puternic antioxidant, cicatrizant, combate eficient semnele imbatranirii pielii, sporeste fermitatea si tonusul cutanat stimuland sinteza de colagen.
  • pudra de cocos – este un activ dermato-cosmetic apreciat pentru efectele sale regeneratoare, nutritive si protectoare. Aceasta contine vitamine, enzime si acizi grași care combat imbatranirea prematura a pielii.
  • ulei esential de Ciste Ladanifere – este un cicatrizant potent, astringent, cu actiune de regenerare pielii.

BB Cream-ul Nympheum poate fi aplicat zilnic, pe tenul curat, masand usor, pana intra bine in piele. In plus, trebuie sa stii ca acest BB Cream are un factor de protectie 25.

 

Obtine un look natural folosind acest produs care te va ajuta sa estompezi micile imperfectiuni si pete pigmentare, in același timp hidratand si hranind pielea. Poti achizitiona produsul de pe https://nympheum.ro/produs/bb-cream-karanja-crin-alb/.

* Produs in Romania, hand-made, conform ghidului de bune practici. Testat in laboratoare de specialitate, acreditate RENAR. Acest produs NU este testat pe animale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.